Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Charlie Sheen

Charlie Sheen: «Δεν έλεγα σε όλες τις γυναίκες ότι είμαι οροθετικός»

Η είδηση ότι ο αγαπημένος ηθοποιός είναι φορέας του ιού HIV πριν λίγους μήνες είχαν συνταράξει το Χόλιγουντ και την κοινή γνώμη. Πλέον, ο Τσάρλιν Σιν έχει αφιερωθεί στη μάχη υπέρ της πρόληψης και διαφημίζει μάλιστα προφυλακτικά, προτρέποντας τους ανθρώπους να μην αμελούν ποτέ τις προφυλάξεις σε κάθε σεξουαλική επαφή τους.

Ο ηθοποιός μιλάει ανοιχτά σε κάθε του συνέντευξη για την ασθένεια και οι αποκαλύψεις του εξακολουθούν να σοκάρουν, κυρίως για τον τρόπο που χειρίστηκε το ζήτημα.

Σε συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν, ο Τσάρλιν Σιν είπε:

 «Οι λίγες φορές που δεν το είπα ήταν επειδή τις τελευταίες 25 φορές που το είχα αποκαλύψει το χρησιμοποιούσαν εναντίον μου. Χρησιμοποιούσαν την κατάσταση της υγείας μου για δικό τους όφελος. Σε όσους το είπα και νόμιζα ότι ήταν σύμμαχοί μου, στράφηκαν εναντίον μου. Ήταν τρελό;».

Πρώην σύντροφοί του μεταξύ άλλων, η Μπρετ Ρόσι και η Μπρι Όλσον τον κατηγόρησαν πως είχε κάνει σεξ μαζί τους χωρίς προφυλάξεις και χωρίς να τις έχει ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας του.

«Δεν έχω θέσει ποτέ κανέναν σε κίνδυνο κάνοντας σεξ χωρίς προστασία. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Κανένας δεν έχει μολυνθεί από εμένα. Κανένας. Ξέρω την αλήθεια», δήλωσε ο ηθοποιός.