Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Συγκλονιστικό βίντεο: Γιατρός αναπαριστά πως πεθαίνεις από κορωνοϊό

Συγκλονιστικό βίντεο: Γιατρός αναπαριστά πως πεθαίνεις από κορωνοϊό

Οι εκκλήσεις των ειδικών για να ληφθούν μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού είναι πάρα πολλές και αυτή την φορά ένας γιατρός συγκλονίζει με βίντεο που ανήρτησε στα social media.

Συγκεκριμένα, ο Κένεθ Ρέμι από το Μιζούρι των ΗΠΑ, αναπαριστά πώς βλέπει ένας ασθενής που νοσεί με κορονοϊό και πεθαίνει. Ταυτόχρονα, ο γιατρός στέλνει μήνυμα στους πολίτες να φορούν τη μάσκα τους.

Επίσης, μίλησε στο BBC και αναφέρθηκε στο σοκαριστικό βίντεο που τράβηξε. Ο ίδιος είπε ότι ένιωσε υποχρεωμένος να δημιουργήσει αυτό το βίντεο αφότου είδε την επίπτωση που είχε ο θάνατος ενός ασθενούς στην ομάδα του.

«Το να φοράμε τη μάσκα δεν είναι το ίδιο άβολο με το να έχεις ένα κομμάτι πλαστικό μέσα στον αεραγωγό σου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, εξήγησε ότι είχε φροντίσει έναν ασθενή που διασωληνώθηκε, ο οποίος του ζήτησε να πει στα μέλη της οικογένειάς του ότι τα αγαπούσε, γιατί είπε «δεν νομίζω ότι θα ζήσω». Τελικά, είχε δίκιο γιατί πέθανε μετά από λίγο καιρό.

«Κοιτώντας μία από τις συναδέλφους μου, έμοιαζε κουρασμένη και μπορούσα να δω πόσο πολύ την είχε επηρεάσει. Και έτσι, πάνω στη στιγμή, πήγα σε ένα δωμάτιο και έφτιαξα αυτό το βίντεο», σημείωσε στη συνέχεια.

Στο βίντεο που έχει τραβήξει ο Κένεθ Ρέμι αναφέρει πως «έτσι είναι όταν αναπνέεις 40 φορές το λεπτό, έχεις επίπεδα οξυγόνου που πέφτουν κάτω από το 80. Έτσι θα μοιάζει. Ελπίζω ότι οι τελευταίες στιγμές της δικής σου ζωής να μην μοιάζουν έτσι».

Δείτε το βίντεο που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και σοκάρει: