Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιατροί του κόσμου: Δωρεάν συμβουλευτική για τον κορωνοϊό μέσω διαδικτύου

Γιατροί του κόσμου: Δωρεάν συμβουλευτική για τον κορωνοϊό μέσω διαδικτύου

Επείγουσα δράση με στόχο την δωρεάν εξ αποστάσεως συμβουλευτική και καθοδήγηση από έμπειρο ιατρικό προσωπικό για τον κορωνοϊό, καθώς και την παραπομπή των ασθενών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας οργανώνουν οι «Γιατροί του Κόσμου» και η εταιρεία BookingClinic.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία BookingClinic διαθέτει δωρεάν την πλατφόρμα της προκειμένου να εξασφαλισθεί η εξ αποστάσεως συμβουλευτική του κοινού από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό των Γιατρών του Κόσμου αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού και η ομαλότερη παραπομπή στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Όλη η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν από το σπίτι, προκειμένου να αποφευχθούν οι άσκοπες μετακινήσεις και επαφές, όσο βρίσκονται σε ισχύ τα μέτρα περιορισμού μετάδοσης του κορωνοϊού.

Μια εικονική επίσκεψη στον γιατρό, εν μέσω κορωνοϊού

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Γιατροί του Κόσμου, «η "virtual" ιατρική επίσκεψη, μετά από καθορισμένο ηλεκτρονικό ραντεβού και η προσωπική συνομιλία με γιατρό συμβάλλει στην εμπιστοσύνη και την καλή ψυχολογία του κόσμου καθώς επίσης και στην ψύχραιμη αντιμετώπιση της κατάστασης».

Τα ραντεβού με τους Γιατρούς του Κόσμου πραγματοποιούνται Δευτέρα- Παρασκευή, 10.00 ως 20.00, μέσα από την ιστοσελίδα www.bookingclinic.com/coronavirus.