Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ζωγράφου: Σήμα στο 100 για «ελέγχους» σε πολίτες από «αναρχικούς» στην Ούλοφ Πάλμε

Ζωγράφου: Σήμα στο 100 για «ελέγχους» σε πολίτες από «αναρχικούς» στην Ούλοφ Πάλμε

Συναγερμός σήμανε στην Άμεση Δράση, καθώς υπήρχαν καταγγελίες ότι στην οδό Ούλοφ Πάλμε στου Ζωγράφου, όπου τα ξημερώματα της Δευτέρας άγνωστοι πέταξαν μολότοφ σε εν κινήσει περιπολικό, το βράδυ της ίδιας μέρας έλαβε χώρα ένα περίεργο συμβάν.

Σύμφωνα μ' αυτές τις καταγγελίες κι όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., δόθηκε σήμα στην Άμεση Δράση ότι υπήρχε πλήθος συγκεντρωμένο και άτομα από τη συγκέντρωση σταματούσαν διερχόμενους για «έλεγχο» και για «ταυτοποίηση» στοιχείων για να διαπιστώσουν αν ήταν αστυνομικοί.

Όπως είπε ο κ. Χρονόπουλος στο σημείο πήγε ομάδα ΟΠΚΕ και δεν υπήρχε καμία κινητικότητα.

Μιλώντας για τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. αναφορικά με την μεγάλη κινητικότητα που υπάρχει στους δρόμους από αλληλέγγυους του Δημήτρη Κουφοντίνα είπε πως «Λαμβάνουμε υπ' όψιν μας όλα τα ενδεχόμενα. Εχουμε αυξημένες περιπολίες κι αυξημένη επαγρύπνηση. Οι στόχοι είναι πάρα πολλοί. Επεκτάθηκαν και σε εμπορικά καταστήματα» τόνισε και πρόσθεσε ότι έχουν αναπτυχθεί «ευέλικτες αστυνομικές δυνάμεις σε καίρια σημεία της πόλης». «Ο σημαντικότερος στόχος μας είναι να μη χαθεί ζωή», κατέληξε.