Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κατέρρευσε σπίτι και εκκλησία στο Μεσοχώρι από τον σεισμό των 6 ρίχτερ - Απεγκλωβίστηκε ζωντανός ένας άνδρας

Κατέρρευσε σπίτι και εκκλησία στο Μεσοχώρι από τον σεισμό των 6 ρίχτερ - Απεγκλωβίστηκε ζωντανός ένας άνδρας

Απεγκλωβίστηκε ο ηλικιωμένος που είχε εγκλωβιστεί στα χαλάσματα σπιτιού που κατέρρευσε σε χωριό της Ελασσσόνας, μετά το σεισμό των 6 Ρίχτερ.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν για ένα εγκλωβισμένο άτομο στο χωριό Μεσοχώρι. Συγκεκριμένα, στο εν λόγω χωριό ένα παλιό σπίτι φέρεται να κατέρρευσε. Η ιδιοκτήτριά του πρόλαβε να βγει πριν καταρρεύσει από το σεισμό των 6 ρίχτερ της Ελασσόνας, ωστόσο υποστηρίζει ότι στα χαλάσματα έχει εγκλωβιστεί ο σύζυγός της.

Στις 13:20 έφτασαν στο σημείο άνδρες της πυροσβεστικής οι οποίο και απεγκλώβισαν σώο τον άνδρα, ο οποίος φέρεται να παρουσίαζε και κινητικά προβλήματα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως κατέρρευσε τοιχοποιία σε ένα σχολείο στην περιοχή Δαμάσι, ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το σχολείο δεν λειτουργούσε και δεν υπήρχαν μέσα μαθητές.

Στο Μεσοχώρι κατέρρευσε και η εκκλησία του Αγίου Νικολάου και οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. 

Σημαντικές υλικές ζημιές στο Μεσοχώρι και στο Βλαχογιάννι προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 6 Ρίχτερ, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ελασσόνα. Σε φωτογραφίες που δημοσιεύει το onlarissa, φαίνεται μία εκκλησία στο Μεσοχώρι να έχει καταρρεύσει από το "χτύπημα" του Εγκέλαδου, που αναστάτωσε ολόκληρη την περιοχή και έκανε τον κόσμο να βγει από τα σπίτια του. Νωρίτερα, ένας τετραπληγικός άνδρας που ήταν εγκλωβισμένος σε σπίτι, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές, απεγκλωβίστηκε από δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Ζημιές σημειώθηκαν και σε σχολείο στο Δαμάσι, όπου έπεσε μεσοτοιχία, ευτυχώς όμως είχαν απομακρυνθεί εγκαίρως οι μαθητές.

Δείτε τις φωτογραφίες: