Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σεισμός 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 02:25 τα ξημερώματα του Σαββάτου, με επίκεντρο στον θαλάσσιο χώρο νοτιοανατολικά της <a href="https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%96%CE%AC%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%82" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Ζάκρου.</a>  <img class="alignnone size-full wp-image-1867301" src="https://www.flash.gr/wp-content/uploads/2021/10/xouliaras-metaseismos-zakros.jpg" alt="" width="963" height="541" />  Σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Χουλιάρα, στο facebook "είναι ο δεύτερος σεισμός μεγέθους 4,

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στη Ζάκρο

«Θετική εξέλιξη ο σεισμός στη Ζάκρο» λέει ο Γεράσιμος Χουλιάρας 

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 02:25 τα ξημερώματα του Σαββάτου, με επίκεντρο στον θαλάσσιο χώρο νοτιοανατολικά της Ζάκρου.

Σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Χουλιάρα, στο facebook "είναι ο δεύτερος σεισμός μεγέθους 4,1 Ρίχτερ μετά τα 6,3 Ρίχτερ, που είναι καλό σημάδι εκτόνωσης του φαινομένου" και μας οδηγεί όπως προσθέτει "πιο κοντά στο ότι τα 6,3 Ρίχτερ που έγιναν την Τρίτη να ήταν ο "κύριος σεισμός". Ο διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου  σημειώνει πως "κάθε μέρα που περνάει έχουμε μείωση της επικινδυνότητας στις μετασεισμικές ακολουθίες και με υπομονή και ψυχραιμία θα το ξεπεράσουμε και αυτό".