Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο "κακός χαμός" χθες το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Τους χάλασε το "πάρτι" η Αστυνομία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο "κακός χαμός" χθες το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Τους χάλασε το "πάρτι" η Αστυνομία (ΒΙΝΤΕΟ)

Αστυνομικοί με μηχανές και περιπολικά ζητούσαν από τους νέους να απομακρυνθούν από το σημείο, προειδοποιώντας τους παρευρισκόμενους με ηχητικό μήνυμα από τα μεγάφωνα των περιπολικών

Απίστευτος συνωστισμός σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη παρά το γεγονός πως λίγες ώρες νωρίτερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σχεδόν 200 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην πόλη.

Νέοι, διάσπαρτα σε παρέες που πολλές φορές ξεπερνούσαν τα 10 άτομα, απόλαυσαν το τελευταίο βράδυ «ελευθερίας» πριν την επιβολή του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα μέχρι τις 5 το πρωί. 

Σύμφωνα με το Grtimes.gr το συμβάν δεν πέρασε απαρατήρητο από τις αρχές, αφού κλιμάκια της αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο περίπου στη 1 π.μ.

Αστυνομικοί με μηχανές και περιπολικά ζητούσαν από τους νέους να απομακρυνθούν από το σημείο, προειδοποιώντας τους παρευρισκόμενους με ηχητικό μήνυμα από τα μεγάφωνα των περιπολικών, πως για προληπτικούς λόγους απαγορεύεται ο συνωστισμός.

Μετά την αστυνομική επέμβαση στο σημείο, ο προαύλιος χώρος της εκκλησίας αποσυμφορήθηκε, ενώ η ισχυρή αστυνομική δύναμη παρέμεινε στο σημείο έως ότου βεβαιωθούν πως οι παρευρισκόμενοι απομακρυνθήκαν.

Δείτε τα βίντεο: