Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κολομβία των Βαλκανίων κατάντησε η Ελλάδα

Κολομβία των Βαλκανίων κατάντησε η Ελλάδα

ΣΕ ΚΟΛΟΜΒΙΑ των Βαλκανίων εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς η χώρα μας όπου οι συμμορίες του υπόκοσμου, που έχουν αποκτήσει σχέσεις διαπλοκής με επίορκους αστυνομικούς είναι ασύδοτες, φτάνοντας σε σημείο να κλείνουν συμβόλαια θανάτου για να σφραγίσουν στόματα δημοσιογράφων.

Η εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του ήταν διατεταγμένη από τα υψηλά κλιμάκια του οργανωμένου εγκλήματος.

Ήταν κοινό μυστικό ότι ο εξειδικευμένος στο αστυνομικό ρεπορτάζ δημοσιογράφος γνώριζε πολλά για τη συμμορία που είχαν στήσει επίορκοι αστυνομικοί με ανθρώπους του υπόκοσμου. 

Άλλωστε η υπόθεση αυτή, που συνδέεται με εκβιασμούς, μαύρα ταμεία και δολοφονίες, δεν έχει διερευνηθεί σε βάθος γιατί εμπλέκονται στα γρανάζια της μηχανής και μεγαλόσχημοι παράγοντες.

Ο κόσμος της συμμορίας παραμένει άθικτος και γι’ αυτό κλείνει τα στόματα δολοφονώντας όσους γνωρίζουν για τη δράση που είχαν αναπτύξει.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος είχε κατά καιρούς προχωρήσει σε μεγάλες αποκαλύψεις.

Άλλωστε αυτό επιβεβαιώνεται κι από τους κοριούς της ΕΥΠ που έφερε στο φως διαλόγους ανάμεσα σε μέλη της συμμορίας.

Η εκτέλεση Καραϊβάζ λίγους μήνες μετά την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου, αποκαλύπτει ότι στη χώρα μας έχει καταργηθεί κάθε έννοια ασφάλειας.

Όταν οργανωμένες συμμορίες φτάνουν σε σημείο να αναθέτουν συμβόλαια θανάτου για επώνυμους δημοσιογράφους, αντιλαμβάνεστε τι ακριβώς γίνεται.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει χάσει προ πολλού το παιχνίδι.

Άλλωστε κι αυτή έχει χτυπηθεί από τον ιό της διαφθοράς.

Οι συνομιλίες που έχουν καταγραφεί ανάμεσα σε αστυνομικούς και νονούς της νύχτας αποκαλύπτουν το μέγεθος του προβλήματος.