Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συγκλονίζει το μήνυμά της για τη γυναικοκτονία στη Ρόδο

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συγκλονίζει το μήνυμά της για τη γυναικοκτονία στη Ρόδο

Θέση για το 11ο περιστατικό γυναικοκτονίας μέσα σε έναν χρόνο, αυτή τη φορά στη Ρόδο, πήρε με μήνυμά της στα social media η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η 35χρονη Ιωάννα μετά την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της, έχει δηλώσει πως θα στέκεται στο πλευρό των γυναικών και αυτό έπραξε και για τη Δώρα που έπεσε νεκρή από τα πυρά του πρώην συντρόφου της στο «νησί της Αφροδίτης».

Έτσι στα stories της στο Instagram αναδημοσίευσε tweet του Άρη Χατζηστεφάνου με το εξής μήνυμα: «Αν κάποια στιγμή σας έρθει να σκοτώσετε μία γυναίκα και μετά να αυτοκτονήσετε δοκιμάστε να το κάνετε με την αντίστροφη σειρά».

Επίσης σε ακόμη ένα story η Ιωάννα έγραψε: «Οι γυναίκες δεν είναι ιδιοκτησία σας».

Να υπενθυμίσουμε πως η Ιωάννα στην πρόσφατη συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου είχε δηλώσει ότι «πάντα ήμουν ένας άνθρωπος και γυναίκα που αγαπούσε και εξακολουθώ να αγαπώ τις γυναίκες και πάντα πιστεύω στη δύναμη και την αλληλεγγύη των γυναικών.

Πιστεύω ότι ακόμα δεν έχουμε πιστέψει αυτό που μπορούμε να καταφέρουμε αν ήμασταν περισσότερο ενωμένες και να στηρίζουμε η μια την άλλη. Εξακολουθώ να πιστεύω στις δυνατότητες των γυναικών και πιστεύω ότι αν δείξουμε εμπιστοσύνη η μια στην άλλη τα πράγματα στην κοινωνία θα ήταν καλύτερα».