Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Φωτιά στη Μεταμόρφωση: Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής

Φωτιά στη Μεταμόρφωση: Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής - Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο πλαστικών στην Μεταμόφφωση, με τις φλόγες ωστόσο να μην έχουν εξαπλωθεί σε άλλα κτίρια. Η πυρκαγιά έχει πάρει έκταση και έχει επεκταθεί σε όλο το κτίριο, ενώ λόγω των πλαστικών που καίγονται έχει καλυφθεί με πυκνό μαύρο καπνό ο ουρανός της Αττικής.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά παρουσιάζει καλύτερη εικόνα, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει πυκνός μαύρος καπνός που δημιουργεί εκτός των άλλων πρόβλημα ορατότητας, ανάλογα με την κατεύθυνση του ανέμου. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, οι δρόμοι που παραμένουν κλειστοί είναι οι εξής: Κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Κηφισού (ρεύμα προς Αθήνα), από το ύψος της Γέφυρας της Λυκόβρυσης έως το ύψος του κόμβου της Μεταμόρφωσης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από την αριστερή και την μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας. Κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Κηφισού (ρεύμα προς Λαμία), από το ύψος του κόμβου της Μεταμόρφωσης έως το ύψος της γέφυρας της Λυκόβρυσης.

Η κυκλοφορίας των οχημάτων γίνεται από τις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφρίας. Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες Στο μεταξύ, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε οδηγίες προς τους πολίτες, λόγω της φωτιάς στη Μεταμόρφωση:

– Αποφύγετε την έκθεση στη ροή & στα ρεύματα καπνού, για να προστατευτείτε από τις συνέπειες των αναθυμιάσεων ή επικοινωνήστε με ιατρό εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας

– Κλείστε ερμητικά πόρτες & παράθυρα & τυχόν άλλα ανοίγματα κτιριακών εγκαταστάσεων

– Παραμείνετε σε ανοιχτούς ή αεριζόμενους χώρους που δεν επηρεάζονται από το συμβάν

– Αποφύγετε τις μετακινήσεις προς την περιοχή.

Φωτιά στη Μεταμόρφωση: Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής