Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Φιλιατρά έγκλημα: Συνελήφθη 34χρονος εργάτης για τη δολοφονία 57χρονης

Φιλιατρά έγκλημα: Συνελήφθη 34χρονος εργάτης για τη δολοφονία 57χρονης (video)

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 57χρονης αγρότισσας στα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, για τη δολοφονία συνελήφθη 34χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος εργαζόταν στα χωράφια του 57χρονου θύματος. Την άτυχη γυναίκα βρήκε μέσα σε λίμνη αίματος η αδερφή της. Σημειώνεται πως η 57χρονη έμενε μαζί την αδερφή της, ενώ η δολοφονία σημειώθηκε όταν η αδερφή μετέφερε με το αυτοκίνητό της μια εργάτρια που απασχολούσε. Επιστρέφοντας, και πριν περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, βρήκε την αδελφή της μαχαιρωμένη και νεκρή. Άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία, που έφτασε στο σημείο.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες τόσο στον χώρο του εγκλήματος όσο και στην ευρύτερη περιοχή, με αρκετές προσαγωγές ατόμων, μεταξύ των οποίων και ανθρώπων που απασχολούσαν οι δύο γυναίκες στις αγροτικές τους εργασίες. Ο δράστης του εγκλήματος φαίνεται να γνώριζε τον χώρο και να κινήθηκε αστραπιαία. Ο δράστης φαίνεται να μπήκε από το πίσω μέρος του σπιτιού, σπρώχνοντας μια πόρτα, και να διέφυγε από την κεντρική είσοδο, ενώ το εσωτερικό του σπιτιού είχε ίχνη μικρής αναστάτωσης. Το αντικείμενο με το οποίο επήλθε ο θανάσιμος τραυματισμός της 57χρονης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν βρέθηκε στον χώρο και εικάζεται ότι είναι μαχαίρι που το πήρε μαζί του ο δράστης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 34χρονος Πακιστανικής καταγωγής είχε απολυθεί πρόσφατα από το θερμοκήπιο που διατηρούσαν οι δύο γυναίκες και θυμωμένος από την εξέλιξη αυτή, προέβη στην αποτρόπαια πράξη του. Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να υπήρχε και συνεργός του δράστη στο έγκλημα.

Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Από την αρχή οι αστυνομικοί, είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο ληστείας καθώς πληροφορίες ανέφεραν πως υπήρχαν χρήματα που ήταν σε εμφανές σημείο μέσα στο σπίτι και τα οποία δεν εκλάπησαν.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν το υλικό από τις κάμερες του σπιτιού της άτυχης γυναίκας αλλά και τις καταθέσεις που πήραν από το φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας.