Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Έφτιαχνα νύχια την ημέρα της επίθεσης, είχα περούκα γιατί δεν πέτυχε η βαφή» – Τι είπε η 35χρονη στον εισαγγελέα

«Έφτιαχνα νύχια την ημέρα της επίθεσης, είχα περούκα γιατί δεν πέτυχε η βαφή» – Τι είπε η 35χρονη στον εισαγγελέα

Αρνείται τις κατηγορίες η 35χρονη φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι και προκαλούν ερωτηματικά οι απαντήσεις που έδωσε την Πέμπτη (11/06) κατά την μεταφορά της στα δικαστήρια και στον εισαγγελέα η 35χρονη κατηγορουμένη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα απάντησε ψύχραιμα ότι το πρωινό της 20ης Μαΐου, που η Ιωάννα δέχθηκε την επίθεση, εκείνη απουσίαζε από την εργασία της, γιατί έφτιαχνε τα νύχια της… Ένα από τα στοιχεία που έχει η ΕΛΑΣ είναι, άλλωστε, και η απουσίας από την εργασία την ώρα της εργασίας.

Σε ό,τι αφορά, στην περούκα που βρέθηκε στο σπίτι της, την αγόρασε όπως είπε, γιατί είχε αποτύχει η βαφή που είχε κάνει στα μαλλιά της και συγκεκριμένα η απόχρωση του χρώματος

Συγκλονιστικό είναι και το στοιχείο εκείνο της δικογραφίας, σύμφωνα με το οποίο η γυναίκα κατάφερε να προμηθευτεί το βιτριόλι που κατέστρεψε το πρόσωπο της Ιωάννας από το Διαδίκτυο πληρώνοντας μόλις 4,5 ευρώ.

Κατά την παρουσία της στα δικαστήρια η 35χρονη ρωτήθηκε ακόμη και για τα ρούχα που η αστυνομία βρήκε στο σπίτι της – μια μπεζ καμπαρντίνα, ένα μαύρο παντελόνι και ένα σακίδιο – και τα οποία από τα βίντεο προκύπτει ότι είναι τα ίδια με αυτά που φορούσε και η δράστης της επίθεσης σε βάρος της Ιωάννας. Στις ερωτήσεις αυτές η κατηγορουμένη απάντησε και πάλι λακωνικά και ψύχραιμα. Φέρεται να υποστήριξε ότι τέτοιες ίδιες καπαρντίνες κυκλοφορούν δεκάδες, πως το μαύρο παντελόνι είχε χρόνια να το φορέσει και πως το σακίδιο είναι ένα συνηθισμένο σακίδιο που μπορεί να το έχουν πολλές κοπέλες.

Ακόμη η 35χρονη ρωτήθηκε για τον εάν γνώριζε την Ιωάννα και απάντησε πως την είχε γνωρίσει μέσω μιας ξαδέρφης της. Όπως φέρεται να είπε, δεν την ζήλευε. Σε ό,τι αφορά στον άνδρα που κατά την αστυνομία ήταν και η αιτία για τη ζήλια που ένιωθε για την 34χρονη, η κατηγορουμένη φέρεται να απάντησε ότι η ίδια είχε ερωτική σχέση μαζί του ότι κάποια άλλη γυναίκα είχε μπει ανάμεσά τους…

Η κατηγορουμένη θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη (16/06) ενώπιον του ανακριτή και μέχρι τότε κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη. Αντιμετωπίζει το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας.

Θυμηθείτε ποια είναι τα μοιραία λάθη της 35χρονης, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ για την οποία αποτελεί ερωτηματικό πού βρήκε η δράστις το οξύ. Ένα τηλεφώνημα σε ασιάτη κηπουρό ήταν, άλλωστε, αυτό που «έκαψε» την 35χρονη.

Δείτε, καρέ καρέ και την πορεία της δράστιδος πριν και μετά την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

(πληροφορίες από lawandorder.gr)