Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Επίθεση με βιτριόλι: Κατάθεση αστυνομικού για ύποπτη γυναίκα

Επίθεση με βιτριόλι: Κατάθεση αστυνομικού για ύποπτη γυναίκα

Ασταμάτητα συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών που εδώ και μέρες αναζητούν την γυναίκα η οποία επιτέθηκε με οξύ στην 34χρονη Ιωάννα. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος του θύματος παραδέχτηκε ότι οι έρευνες της αστυνομίας είναι στα τυφλά καθώς η πελάτισσά του δεν είχε δεχθεί απειλές που θα έστρεφαν τις Αρχές προς κάποια κατεύθυνση, σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια στην κατάθεσή της.

«Δεν ξέρω αν είμαστε κοντά, αλλά θεωρώ ότι αν υπήρχαν κάποια στοιχεία, θα είχαμε φτάσει στη λύση του εγκλήματος, όσο περνά ο καιρός, ανησυχώ», σημείωσε ο δικηγόρος.

Ο Απόστολος Λύτρας τόνισε ότι η 34χρονη «δεν είναι σε καλή κατάσταση» και εξέφρασε την ενόχλησή της για την αναμόχλευση της προσωπικής της ζωής, ενώ μίλησε και για παρανοήσεις που έχουν διαδοθεί.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε υποτιθέμενη κατάθεση της Ιωάννας μέσω της οποίας στοχοποιεί κάποια συνάδελφό της, την οποία και διέψευσε. «Αυτό που είπε είναι ότι: μην ασχολείστε με την προσωπική μου ζωή, να δούμε σε κάτι άλλο, αν υπάρχει», εξήγησε ο δικηγόρος, συμπληρώνοντας ότι η κοπέλα είναι σίγουρη ότι της επιτέθηκε γυναίκα και ζήτησε να ερευνηθεί το ενδεχόμενο κάποια να είχε εμμονή μαζί της, σε συνδυασμό με το ότι ήξερε καλά το χώρο της εργασίας.

Ο ίδιος καταδίκασε τα μηνύματα από κάποιες γυναίκες που «είναι σαν να αναρωτιούνται το τι έκανε», τονίζοντας ότι τίποτε δε θα δικαιολογούσε την επίθεση με καυστικό υγρό στο πρόσωπο, παρομοιάζοντας την παραπάνω κατηγορία με εκείνη της απόδοσης ευθύνης στο θύμα οικογενειακής βίας.