Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Επίθεση με βιτριόλι: Εξιτήριο μετά από τρεις μήνες για την 34χρονη Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Εξιτήριο μετά από τρεις μήνες για την 34χρονη Ιωάννα

Εξιτήριο από το Θριάσιο νοσοκομείο πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης (12/08) η 34χρονη Ιωάννα, που είχε δεχτεί την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα πριν από μερικούς μήνες από 35χρονη γυναίκα, η οποία έχει προφυλακιστεί.

Σύμφωνα με το «STAR», η άτυχη γυναίκα βγήκε από το Θριάσιο λίγο μετά τη 13:00, ενώ στο πλάι της είχε τον αδερφό της, τη μητέρα της και τον δικηγόρο της, Νίκος Αλεξανδής.

Όπως αναφέρει το «newsbreak.gr», η Ιωάννα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ οι γιατροί με υπεράνθρωπες προσπάθειες έχουν καταφέρει ένα καλό αποτέλεσμα στο πρόσωπο της όμορφης νεαρής που σώθηκε από θαύμα.

Όπως υπογραμμίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ, οι γιατροί στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας επικεντρώθηκαν σε μάτι, λαιμό και στέρνο στην αριστερή πλευρά της κοπέλας, όπου δέχθηκε το καυστικό υγρό και μετά από έξι στο σύνολο χειρουργεία, η νεαρή κοπέλα κατάφερε μετά από σχεδόν τρεις μήνες να επιστρέψει στην οικογένειά της και τους αγαπημένους της φίλους.

Η Ιωάννα έχει, ωστόσο, πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να αποκαταστήσει την ζημιά που προκάλεσε στο πρόσωπό το βιτριόλι, καθώς τώρα σταδιακά θα ξεκινήσουν οι πλαστικές επεμβάσεις στην τελευταία βαθμίδα του δέρματος. Στο πλευρό της οικογένεια, φίλοι θα δώσουν μάχη να στηρίξουν τη νεαρή κοπέλα στην επαφή της με τον έξω κόσμο μετά από τόσους μήνες στον θάλαμο του νοσοκομείου.

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στο κινητό, στο laptop και στο σπίτι της κατηγορούμενης

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις πληροφορίες που έχουν οι Αρχές από το κινητό και το laptop (τα στοιχεία ανακτήθηκαν από την Αστυνομία) της κατηγορούμενης, νέες αποκαλύψεις είδαν το φως της δημοσιότητας. Η 35χρονη εμφανίστηκε, μάλιστα, σίγουρη ότι θα βγει από τη φυλακή, ενώ φέρεται να ήθελε να κάνει μάγια στην άτυχη Ιωάννα.

Η κατηγορούμενη είναι προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές της Θήβας και ακόμα τηρεί το δικαίωμα της σιωπής που της παρέχει ο νόμος. Αν και ακόμα δεν έχει απολογηθεί για την επίθεση με το βιτριόλιη ίδια σύμφωνα με τον «ΑΝΤ1», εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της που την επισκέφθηκε στις φυλακές, ότι νιώθει σίγουρη πως θα αφεθεί σύντομα ελεύθερη. «Το μόνο που του είπε είναι ότι: Εγώ θα βγω». Αυτό φέρεται να δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό, συγγενικό πρόσωπο της 35χρονης.

Ήθελε να κάνει μάγια στην Ιωάννα – «Μίλησαν» το κινητό και το λαπτοπ

Την ίδια ώρα, όπως είχε δημοσιεύσει «RealNews», οι ειδικοί της Ελληνικής Αστυνομίας που εξέτασαν τις ηλεκτρονικές συσκευές της 35χρονης, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ήθελε να κάνει μάγια στην άτυχη Ιωάννα.

Έτσι, έξι μήνες πριν από την επίθεση, η 35χρονη έψαχνε τρόπους μέσω ίντερνετ, για να κάνει τα μάγια. Από άλλα ευρήματα στο σπίτι της, προκύπτει, μάλιστα, ότι είχε επισκεφθεί χαρτορίχτρες για να προβλέψουν το μέλλον της, με τον πρώην σύντροφό της. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί, πάντως, από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι η 35χρονη αλλά και αν είχε συνεργό, έστω και εν αγνοία του…