Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Επεισοδιακή καταδίωξη στον Νέο Κόσμο - Συλλήψεις 4 κακοποιών

Επεισοδιακή καταδίωξη με τέσσερις συλλήψεις και τραυματίες στο Νέο Κόσμο

Επεισοδιακή καταδίωξη τεσσάρων Αλβανών κακοποιών με τραυματίες και ζημιές σε περιπολικά σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Νέο Κόσμο.

Το περιστατικό έγινε στις 3 τα ξημερώματα, με κατάληξη στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Φιξ.

Νωρίτερα, περιπολικό της Άμεσης Δράσης δέχθηκε σήμα από το κέντρο για απόπειρα διάρρηξης στην περιοχή του Νέου Κόσμου και συγκεκριμένα στην οδό Λυσιμάχου.

Το περιπολικό έφτασε στο σημείο και εντόπισε το ύποπτο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα. Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα να σταματήσει. Ωστόσο ο οδηγός δεν υπάκουσε και με ταχύτητα απομακρύνθηκε από το σημείο.

Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη στη Λεωφόρο Συγγρού, όπου βγήκε το αυτοκίνητο. Το περιπολικό κάλεσε ενισχύσεις, ενώ παράλληλα καταδίωκε το αυτοκίνητο των δραστών.

Πίσω από το κτήριο του ΦΙΞ οι αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν εν κινήσει το αυτοκίνητο, με τον οδηγό, προσπαθώντας να ξεφύγει από τον αστυνομικό κλοιό, να εμβολίζει με την όπισθεν ένα περιπολικό. Το όχημα κατέληξε με σφοδρότητα στο δεύτερο περιπολικό, που βρισκόταν ακριβώς από πίσω.

Λόγω του χειρισμού, τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί, ωστόσο δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.

Οι τέσσερις Αλβανοί, που θεωρούνται σεσημασμένοι, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και οδηγήθηκαν στην ασφάλεια για την προανάκριση.