Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σκουρής

«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ» - Ο Βασίλης Σκουρής στη μακροβιότερη πολιτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης - Κάθε μέρα στις 19:00

Το Kontra Channel καλωσορίζει τον Βασίλη Σκουρή. Ο εξαιρετικός πολιτικός συντάκτης, δημοσιογράφος με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια - έχει εργαστεί σε κορυφαίες θέσεις τόσο σε έντυπα Μέσα όσο και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς - εντάσσεται στη δημοσιογραφική οικογένεια του Kontra Channel. Ο Βασίλης Σκουρής, θα βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα στην πιο ιστορική πολιτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, όπου μαζί με τον Γιώργο Σιαδήμα, θα αναλύουν όλη την ειδησεογραφία, με αποκλειστικές πληροφορίες και έγκυρο ρεπορτάζ.

Όπως αναφέρει το Kontra Channel σε σχετική ανακοίνωση, η μακροβιότερη καθημερινή πολιτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης ανανεώνεται και μαζί με τον Γιώργο Σιαδήμα, καλωσορίζουμε τον εξαιρετικό πολιτικό συντάκτη Βασίλη Σκουρή.

Η εμβληματική πολιτική εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» είναι κάθε απόγευμα στις 19:00 κοντά σας και για δύο ώρες από το Kontra Channel με όλη την ειδησεογραφία της τελευταίας στιγμής, αποκλειστικές πληροφορίες και έγκυρο ρεπορτάζ.

Υπουργοί της κυβέρνησης, κορυφαία στελέχη της αντιπολίτευσης, τεχνοκράτες και ειδικοί διασταυρώνουν τα ξίφη τους «Επί του Πιεστηρίου» από την Δευτέρα έως την Παρασκευή στις 19:00 με τον Γιώργο Σιαδήμα και τον Βασίλη Σκουρή.
Ακριβώς στις 19.00, την ώρα που βγαίνουν οι ειδήσεις.                

«Επί του Πιεστηρίου» στο Kontra Channel γιατί εδώ πρωταγωνιστεί η ενημέρωσή σου!