Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Αλλαγές στο ωράριο - Τι ισχύει από την Πέμπτη

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Αλλαγές στο ωράριο - Τι ισχύει από την Πέμπτη

Αλλάζει το ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Κορωνοϊός: Σε εφαρμογή το σχεδίο έκτακτης ανάγκης του ΕΣΥ - Όλα τα νέα μέτρα

Μήνυμα Χαρδαλιά για την Τσικνοπέμπτη: Κάθε προσπάθεια να παρακάμψουμε τα μέτρα οδηγεί σε παράταση

Κορωνοϊός: Αλλαγές στη χρήση των SMS στο 13033 σε όλη τη χώρα

Αναπροσαρμογές στο ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο) η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, ενώ στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) από τις 7 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί.

Οι εξαιρέσεις

Με εξαίρεση την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, όπου η απαγόρευση κυκλοφορίας τις καθημερινές (Δευτέρα ως Παρασκευή) διαμορφώνεται από τις 9 το βράδυ ως τις 5 το πρωί, λόγω του μητροπολιτικού χαρακτήρα των περιοχών αυτών.

Τα μέτρα ισχύουν από αύριο, Πέμπτη 4 Μαρτίου στις 6 το πρωί έως και την Τρίτη 16 Μαρτίου στις 6 το πρωί, με εξαίρεση την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, όπου τα μέτρα θα ξεκινήσουν από το Σάββατο 6 Μαρτίου, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαχείριση των συνεπειών του σεισμού που σημειώθηκε στην Ελασσόνα.