Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τέλη κυκλοφορίας: Λήγει σήμερα η διορία για την πληρωμή τους

Τελευταία ευκαιρία έχουν οι κάτοχοι οχημάτων για να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2021. Η παράταση που έδωσε το υπουργείο Οικονομικών λήγει σε λίγες ώρες και καλύπτει και την ηλεκτρονική κατάθεση πινακίδων.

Τέλη κυκλοφορίας: Τελευταία ημέρα για την πληρωμή τους σήμερα - Έρχονται "τσουχτερά" πρόστιμα

Ιδιοκτήτες οχημάτων... σπεύσατε. Τελευταία ημέρα σήμερα για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας καθώς όπως δήλωσε την Πέμπτη ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας δεν θα δοθεί παράταση. Έτσι όσοι δεν πληρώσουν τα ποσά που τους αναλογούν, κινδυνεύουν με "αλμυρά" πρόστιμα.

Πώς θα πληρώσετε λιγότερα τέλη κυκλοφορίας το 2021;

«Δώρο» τα τέλη κυκλοφορίας δυο μηνών κάνει το υπουργείο Οικονομικών στους ιδιοκτήτες Ι.Χ. που σχεδιάζουν να θέσουν σε ακινησία τα οχήματά τους «καταθέτοντας» τις πινακίδες κυκλοφορίας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που ετοιμάζεται.

Τέλη κυκλοφορίας 2021: Τι είναι ο κωδικός που περιλαμβάνει το φετινό ειδοποιητήριο

Η παράταση του lockdown αλλά και το νέο σύστημα της ηλεκτρονικής «κατάθεση» πινακίδων φέρνουν παράταση στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας ενώ την ίδια ώρα στο υπουργείο Οικονομικών εξετάζουν το ενδεχόμενο να εφαρμοστεί πιο νωρίς το μέτρο που δίνει την ευκαιρία στους φορολογούμενους να πληρώνουν «τέλη κυκλοφορίας με το μήνα».

Δώρο Χριστουγέννων 2020: Πότε θα καταβληθεί και πόσα θα λάβουν οι εργαζόμενοι

Το δώρο Χριστουγέννων υπολογίζεται βάσει του πραγματικού καταβαλλόμενου μισθού και θα καταβληθεί από τις επιχειρήσεις-εργοδότες στις 21 Δεκεμβρίου σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Συντάξεις Δεκεμβρίου: Αρχίζουν σήμερα οι πληρωμές

Από σήμερα Τρίτη, 24 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Δεκεμβρίου 2020 στους δικαιούχους. Αναλυτικά: Οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεων μηνός Δεκεμβρίου 2020 που προέρχονται:

Πότε θα πληρωθεί το επίδομα των 800 ευρώ

Γύρω στις 20 Δεκεμβρίου, θα καταβληθεί το επίδομα των 800 ευρώ, στους εργαζόμενους που θα τεθούν σε αναστολή εργασίας τον Νοέμβριο, όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ποιοι θα πάρουν έκτακτο επίδομα 400 ευρώ έως το τέλος του έτους

Ειδικό έκτακτο επίδομα 400 ευρώ θα χορηγηθεί εντός του Δεκεμβρίου στους δικηγόρους, στους μηχανικούς και στους οικονομολόγους, ενώ δίμηνη παράταση στο επίδομα ανεργίας θα λάβουν όλοι οι άνεργοι για τους οποίους έληξε η καταβολή του επιδόματος ανεργίας μέσα στον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο αλλά και

Επίδομα 534 ευρώ: Πληρώνεται για Ιούνιο και Ιούλιο – Ποιοι οι δικαιούχοι

Καταβάλλεται την Πέμπτη (10/09) η αποζημίωση ειδικού σκοπού των 534 ευρώ για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο στους δικαιούχους, λόγω της κρίσης της πανδημίας. Η καταβολή των 534 ευρώ αφορά 5.496 δικαιούχους που επλήγησαν από τον κορωνοϊό και συγκεκριμένα διατίθενται:

ΕΝΦΙΑ: Πότε βγαίνουν τα εκκαθαριστικά, η πληρωμή της πρώτης δόσης

Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η εκκαθάριση του φετινού ΕΝΦΙΑ, ο οποίος θα είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, αλλά θα πληρωθεί σε 6 δόσεις από 5 που ήταν πέρυσι.

Η πρώτη δόση θα καταβληθεί μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου του 2020 και την τελευταία μέχρι και τις 26 Φεβρουαρίου του 2021.

Συντάξεις Ιουνίου: Αρχίζει η πληρωμή τους - Σε ποιους θα καταβληθούν την Παρασκευή

Από αύριο, Παρασκευή, 22 Μαΐου του 2020 αρχίζει η διαδικασία καταβολής των συντάξεων Ιουνίου 2020 στους συνταξιούχους. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 29 Μαΐου. Αναλυτικά, οι συντάξεις του Ιουνίου θα πληρωθούν ως εξής:

Subscribe to πληρωμή