Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αλέξης Τσίπρας στην εκδήλωση μνήμης της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: «Το Πολυτεχνείο ενοχλούσε πάντοτε τη δεξιά»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε την απαγόρευση των συναθροίσεων ενόψει Πολυτεχνείου εξαιρετικά ακραίο μέτρο που δεν έχει αποφασιστεί ποτέ στη μεταπολίτευση.

Για μια Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό της νέας γενιάς

Κείμενο με το οποίο υπογραμμίζουν ότι «η οργάνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει και του συνεδρίου της, οφείλει να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και στον αγώνα για μία πιο δίκαιη κοινωνία με επίκεντρο τον άνθρωπο» και που «θα συσπειρώνει όσους βλέπουν τον εαυτό τους απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό» δημοσιοποιούν

Σωτήρης Αλεξίου: Η κοινωνία και η νέα γενιά ξυπνάει και το μόνο καταφύγιο της ΝΔ είναι η καταστολή και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας

Ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Σωτήρης Αλεξίου, άσκησε δριμεία κριτική στον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο τελευταίος στην εφημερίδα Kontra News.

Κατάθεση στεφάνων στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής από αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας

"Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!"

Στεφάνια κατέθεσαν στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας, τιμώντας την Εργατική Πρωτομαγιά και τη θυσία των Ελλήνων πατριωτών την 1η Μαΐου 1944. 

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Καμία μόνη της ούτε στην καραντίνα

Η Επιτροπή Φύλου Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι η εφαρμογή της καραντίνας και τα αυστηρά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας, αύξησαν κατακόρυφα τα ποσοστά τηλεφωνημάτων και την αναζήτησης βοήθειας για έμφυλη βία.

Η Επιτροπή Φύλου Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

Πρωτοφανής αστυνομική αυθαιρεσία σε άστεγο στη Νίκαια επειδή «δεν έμεινε σπίτι»

Άστεγος συμπολίτης μας βρέθηκε στη Νίκαια χτυπημένος από την αστυνομία ακριβώς γιατί δεν είχε σπίτι να μείνει. Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύει το θέμα και προσπαθεί να επικοινωνήσει με όλους τους αρμόδιους φορείς, καθώς υπάρχει άμεση ανάγκη φιλοξενίας του.

Πρωτοφανής αστυνομική αυθαιρεσία σε άστεγο στη Νίκαια επειδή «δεν έμεινε σπίτι»

Εθελοντική αιμοδοσία από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία" διοργανώνουν ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας για τα παιδιά με κακοήθειες και τους ασθενείς με μεσογειακή αναιμία, σήμερα, Κυριακή 5/4.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για τις ρατσιστικές επιθέσεις στη Ρόδο: Ο χειρότερος ιός είναι η απανθρωπιά

«Μετά από 2 επιθέσεις σε βάρος των προσφύγων, ακολούθησε ακόμη μια το βράδυ της 27ης Μαρτίου, με μια ομάδα 30 ατόμων να επιτίθεται στους πρόσφυγες με καδρόνια και άλλα επικίνδυνα μέσα», τονίζει σε ανάρτησή της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας: Η μισαλλοδοξία που επιχειρούν να διασπείρουν σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία δεν θα περάσει.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: «Μέτωπο ζωής» ενάντια στον κορωνοϊό

«Αυτές τις δύσκολες στιγμές, εμείς οι νέοι και νέες δεν θα αρκεστούμε μόνο σε καταγγελίες των λαθών και των παραλείψεων της Νέας Δημοκρατίας. Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για τη διαφύλαξη της δημόσιας Υγείας», σημειώνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης για όλους τους εστιακούς φοιτητές

«Είναι υποκριτικό για την κυβέρνηση να βαφτίζει ένα αυταρχικό μέτρο, ως ένα μέτρο που είναι υποχρεωμένη να λάβει για λόγους δημόσιας υγείας»

Αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης για όλους τους φοιτητές που βρίσκονται σε εστίες ζητά η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Εθελοντική αιμοδοσία για τα παιδιά με κακακοήθειες και τους ασθενείς με μεσογειακή αναιμία

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» διοργανώνει ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας για τα παιδιά με κακακοήθειες και τους ασθενείς με μεσογειακή αναιμία.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Οι νέοι να προσφέρουν αίμα σε όσους έχουν ανάγκη

Κάλεσμα στους νέους να στηρίξουν έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας, προσφέροντας αίμα απευθύνει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτές τις κρίσιμες ημέρες που υπάρχουν αυξημένες ανάγκες για αίμα, καλούμε κάθε νέο και νέα να στηρίξει έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας προσφέροντας το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι και όλες στην απεργία ενάντια στο αντι-ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Κάλεσμα προς όλους τους εργαζομένους, τους νέους και τις νέες, να συμμετέχουν στην αυριανή απεργία των συνδικάτων και στη συγκέντρωση που έχει προκηρυχτεί στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00 το πρωί απευθύνει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Subscribe to νεολαία ΣΥΡΙΖΑ