Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Self test: Στα ράφια των 11.000 φαρμακείων - Πώς χορηγούνται στους δικαιούχους

Από σήμερα σε όλη τη χώρα γίνεται η δωρεάν διάθεση των self test από τα 11.000 φαρμακεία αποκλειστικά για μαθητές Λυκείου και εκπαιδευτικούς. Μέχρι σήμερα 700.000 τεστ είναι διαθέσιμα από τα φαρμακεία. Έχουν παραληφθεί 2 εκατ. τεστ και έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα παραληφθούν άλλα 7 εκατομμύρια.

Μαγειρεύουν μείωση του επιδόματος ανεργίας και μείωση του χρόνου χορήγησης

Του Θανάση Λυρτσογιάννη από την Κυριακάτικη Kontranews

Έρχεται τσεκούρι στο επίδομα ανεργίας. Βεβαίως ο αρμόδιος υπουργός δεν το χαρακτηρίζει έτσι, αλλά αναφέρει ότι θέλει να το κάνει πιο αποτελεσματικό.

Παγώνη για κορωνοϊό: Φοβόμαστε μήπως έχουμε την εξέλιξη άλλων βαλκανικών χωρών

Την ανησυχία μήπως η Ελλάδα έχει την εξέλιξη άλλων βαλκανικών χωρών με ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού εξέφρασε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη μιλώντας την Πέμπτη στον ΣΚΑΪ.

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Χορηγούν γυναικείες ορμόνες σε άντρες ασθενείς - Η ιδέα ενός Έλληνα γιατρού

Περισσότεροι άνδρες από όσες γυναίκες σε όλο τον κόσμο αρρωσταίνουν σοβαρά και πεθαίνουν από κορωνοϊό για ασαφείς μέχρι στιγμής λόγους.

Γυναικείες ορμόνες στη μάχη του κορωνοϊού

Κορωνοϊός: Το απόγευμα στους λογαριασμούς των υγειονομικών το έκτακτο επίδομα

Σήμερα το απόγευμα, Πέμπτη θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων, η έκτακτη ενίσχυση που προορίζεται για 113.780 εργαζόμενους στα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τον ΕΟΔΥ, καθώς και σε όσους υπηρετούν στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Golden Visa: Οι προϋποθέσεις χορήγησής της

Η κοινή υπουργική απόφαση 46440/19/2019 σχετικά με τον καθορισμό των δικαιολογητικών, των διαδικασιών και των λοιπών θεμάτων που αφορούν στη χορήγηση άδειας εισόδου και διαμονής στην Ελλάδα σε πολίτες τρίτων χωρών, για επένδυση σε τίτλους ή τραπεζική κατάθεση, βάσει του ν.

ΤτΕ: Επέκταση της κατ’ εξαίρεση χορήγησης βιβλιαρίου επιταγών στις επιχειρήσεις

Την επέκταση του μέτρου της κατ’ εξαίρεση χορήγησης βιβλιαρίου επιταγών στις επιχειρήσεις που τελούν σε διαδικασία αναβίωσης, εξυγίανσης ή αναδιάρθρωσης, αποφάσισε η Τράπεζα της Ελλάδος.

Subscribe to χορήγηση