Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μεγάλη ανησυχία για τις κατασκηνώσεις στη Βόρεια Ελλάδα - Εντοπίστηκαν 31 νέα κρούσματα 

Μεγάλη είναι η ανησυχία που έχει προκληθεί από τα συνεχή κρούσματα κορωνοϊού σε παιδικές κατασκηνώσεις στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς καθημερινά εντοπίζονται νέα περιστατικά μέσω της διαδικασίας ιχνηλάτησης.

«Συναγερμός» για τουλάχιστον 100 νέα κρούσματα σε παιδικές κατασκηνώσεις

Μεγάλη ανησυχία αλλά και φόβο για περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού προκαλούν τα ολοένα και αυξανόμενα κρούσματα που προκύπτουν από παιδικές κατασκηνώσεις της χώρας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GRTimes.gr, μόνο τα τελευταία 24ωρα έχουν προκύψει περίπου 100 θετικά κρούσματα σε διάφορες παιδικές κατασκηνώσεις, με τις α

Κορωνοϊός: Αυξάνονται τα κρούσματα σε παιδικές κατασκηνώσεις - Τι καταγγέλουν γονείς

Ολοένα και αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού σε παιδιά ηλικίας 12-16 ετών, αλλά και σε εργαζομένους, σε παιδικές κατασκηνώσεις ανά την επικράτεια, προκαλώντας μεγάλο προβληματισμό στις υγειονομικές αρχές.

Άλλες δύο κατασκηνώσεις με κρούσματα κορωνοϊού: Έφτασαν τις τέσσερις σε όλη την Ελλάδα - Δεκάδες οι μολύνσεις

Σε άλλη μία παιδική κατασκήνωση, στο Σοφικό Κορινθίας, εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού, μετά τον συναγερμό που σήμανε στις κατασκηνώσεις Χανίων, Χαλκιδικής και Καπανδριτίου Αττικής.

Aπό την Τρίτη 17/3 οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΟΑΕΔ

Ξεκινά την Τρίτη 17 Μαρτίου η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων της Επιταγής Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις και παρόχων κατασκηνωτικών επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα έτους 2020 - Καταληκτική ημερομηνία η 31η Μάρτη.

Όπως προστίθεται στην ανακοίνωση του ΟΑΕΔ:

Έως τις 31 Μαΐου οι αιτήσεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις

Την Τρίτη 31 Μαΐου λήγει η προθεσμία εγγραφής, για παιδιά 6 έως 12 ετών στο πρόγραμμα «Παιδικές Εξοχές» του δήμου Αθηναίων, για το θερινό πρόγραμμα του 2016, που πραγματοποιείται στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα.

Subscribe to Παιδικές κατασκηνώσεις