Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γεννηματά: Καθολικός εμβολιασμός, στήριξη των εργαζόμενων και των επιχειρήσεων στον τουρισμό

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά είχε σήμερα διαδοχικές τηλεδιασκέψεις με εκπροσώπους των Ξενοδόχων από τουριστικές περιοχές της χώρας, αλλά και εκπροσώπους της ομοσπονδίας Επισιτισμού-Τουρισμού και σωματείων των ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Γεννηματά: Η κυβέρνηση καταδικάζει τους εργαζόμενους και καταργεί το 8ωρο

Η Φώφη Γεννήματα μίλησε στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και αναφέρθηκε στο νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα εργασιακά, σημειώνοντας ότι καταργείται το 8ωρο στην πράξη.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής σημείωσε ότι η κυβέρνηση «βρίσκεται σε έναν πόλεμο έναντι των εργαζόμενων».

Γεννηματά: Αναστάσιμο φως στην ελπίδα για να ξανακερδίσουμε τη ζωή μας

Στο πασχαλινό μήνυμά της, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, εύχεται το Αναστάσιμο φώς να δώσει την ελπίδα σ΄όλους. 

Παράλληλα, παροτρύνει όλους να εμβολιαστούν για να αποκατασταθεί η κοινωνική και οικονομική ζωή.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Πυρά Φώφης Γεννηματά προς κυβέρνηση – «Πάσχει από έλλειψη αντίληψης της κατάστασης»

Λίγο πριν η  κυβέρνηση ανακοινώσει τον οδικό χάρτη χαλάρωσης των μέτρων, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά κατηγορεί  τη ΝΔ, λέγοντας ότι πάσχει από έλλειψη αντίληψης της κατάστασης, αφού τα περιοριστικά μέτρα που κρατάνε τόσο μεγάλο διάστημα,  χωρίζουν  την χώρα σε δυο στρατόπεδα.

Γεννηματά: Μην ξοδεύουμε την πολιτική μας ενέργεια σε πασαρέλα προαναγγελίας υποψηφιότητων

«Κάνουν λάθος όσοι δημιουργούν κλίμα εσωστρέφειας, εκτίθενται στα μάτια των στελεχών και στη βάση» δήλωσε με αιχμηρό τρόπο η πρόεδρος του Κινήματος ΑλλαγήςΦώφη Γεννηματά, κατά τη διάρκεια της εισαγωγικής της ομιλίας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

ΚΙΝΑΛ: Ωρολογιακή βόμβα για τη δημόσια υγεία τα 300 νέα λεωφορεία

«Ωρολογιακή βόμβα» χαρακτηρίζει τα νέα λεωφορεία που παρέλαβε η κυβέρνηση, το Κίνημα Αλλαγής.

Σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ σημειώνει ότι τα νέα λεωφορεία, τα οποία παρελήφθησαν στην παρουσία του Πρωθυπουργού, δεν πληρούν τον απαράβατο όρο που έθεσε το Ελεγκτικό Συνέδριο να έχουν ανοιγοκλειόμενα πλευρικά παράθυρα.

Γεννηματά για ΚΕΘΕΑ: Απαράδεκτη η κυβέρνηση - Όχι άλλες αυταρχικές παρεμβάσεις

«Η κυβέρνηση που με απαράδεκτο τρόπο, με ΠΝΠ, κατήργησε το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ, πρέπει επιτέλους να σεβαστεί την προσφορά του και να μη προχωρήσει σε άλλες αυταρχικές παρεμβάσεις, με τη γνωστή λογική του «ελέγχου» του δήθεν επιτελικού κράτους», δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γενηματά μετά τη τηλεδιάσκεψη που εί

Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης χωρίς δημόσιο διάλογο γίνεται; Μόνο για την κυβέρνηση της ΝΔ γίνεται!

Της Ζέφης Δημαδάμα από την Κυριακάτικη Kontranews

Αρκετούς μήνες πριν, ξεκινήσαμε τη συζήτηση και την οργάνωση προτάσεων στο Κίνημα Αλλαγής για το Ταμείο Ανάκαμψης και τους πόρους, τους οποίους θα κατανείμει στις χώρες μέλη της η Ευρωπαϊκή Ένωση για τις συνέπειες της πανδημίας.

Γεννηματά: Δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τον Σεπτέμβριο ο εμβολιασμός των υγειονομικών

Ενστάσεις, οι οποίες αφορούν το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων, εξέφρασε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας σχεδόν όλα τα θέματα της επικαιρότητας, στην ΕΡΤ.

Θετικός στον κορωνοϊό ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Κώστας Σκανδαλίδης

Με κορωνοϊό διαγνώστηκαν ο βουλευτής Α' Αθήνας του ΚΙΝΑΛ Κώστας Σκανδαλίδης και η σύζυγός του Μπέτυ. Όπως ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ μέσω των social media, τη Δευτέρα ένιωσε μία μικρή αδιαθεσία.

Στο νοσοκομείο η Φώφη Γεννηματά με κολικό του νεφρού

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, προσήλθε σήμερα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με κολικό του νεφρού και αντιμετωπίστηκε άμεσα.

Η Φώφη Γεννηματά θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 24 ώρες, για προληπτικούς λόγους.

Γεννηματά: «Απαιτείται ένα σύγχρονο κι εφαρμόσιμο εθνικό σχέδιο για τον αγροτικό τομέα»

Σε διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Η ανάκαμψη του πρωτογενούς τομέα», που οργάνωσε το Κίνημα Αλλαγής για τους αγρότες μίλησε απόψε η Φώφη Γεννηματά, όπου άσκησε έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για αντιαγροτική πολιτική όσο κυβερνούσε και τη σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ για αδιαφορία σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων του αγροτικού τομέα.

Subscribe to ΚΙΝΑΛ