Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γεννηματά για τα νέα μέτρα: Πρόχειρα και μία από τα ίδια - Ομολογούν την αποτυχία

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στη σημερινή τοποθέτησή της στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις Δημόσιες Συμβάσεις, στράφηκε ευθέως κατά της κυβέρνησης και των αποφάσεών της για την αντιμετώπιση της πανδημίας, τονίζοντας ότι «εξαντλήσατε την υπομονή των πολιτών και την αντοχή της οικονομίας».

ΚΙΝΑΛ για νέα μέτρα: «Ανικανότητα και προχειρότητα» της κυβέρνησης

«Τη δική της ανικανότητα και προχειρότητα η κυβέρνηση την ρίχνει πάλι στις πλάτες των πολιτών», δήλωσε ο Ανδρέας Πουλάς, υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Υγείας του Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή την ανακοίνωση των νέων μέτρων. 

Γεννηματά: Απογοήτευση και ντροπή όσα παρακολουθούμε από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ

Για συζήτηση «παραλήρημα, πινγκ πονγκ αηδίας και βούρκου», που βρίσκεται πολύ μακριά από τα θύματα που καλούνται να μιλήσουν έκανε λόγο στη δευτερολογία της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά με αιχμηρό και αυστηρό ύφος.

ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση αποδείχθηκε ανεπαρκής για τη «Μήδεια» - Ζητεί ενημέρωση της Βουλής

Την άμεση σύγκληση της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, προκειμένου να συζητηθούν οι κυβερνητικοί χειρισμοί στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Μήδεια», που προκάλεσε σοβαρά προβλήματα σε ολόκληρη την Αττική, ζητεί το ΚΙΝΑΛ.

Τέλος η ομερτά - Η σκιά του φόβου φεύγει, η κάθαρση έρχεται

Της Γεωργίας Μοσχονά από την Κυριακάτικη Kontranews

Τελικά ούτε ό,τι λάμπει είναι χρυσός ούτε όμως και η σιωπή. Πολλοί άνθρωποι της τέχνης κάνουν «αγώνα δρόμου» για να δικαιωθούν και να αλλάξουν τα σκοτεινά σημεία του χώρου τους και μας χρειάζονται δίπλα τους να ενώσουμε τις φωνές μας και να πούμε «Φτάνει»!

ΚΙΝΑΛ: Ένας στους 3 εγκλωβισμένους στο Καρά Τεπέ είναι αναγνωρισμένος πρόσφυγας

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο Τομέας Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΚΙΝΑΛ, με αφορμή τα όσα ανέφερε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στη χτεσινή συνεδρίαση της επιτροπής LIBE του Ευρωκοινοβουλίου, για την κατάσταση που επικρατεί στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ στη Λέσβο.

ΚΙΝΑΛ: Κατέθεσε πρόταση νόμου για τον τρόπο φύλαξης και προστασίας των Πανεπιστημίων

Πρόταση νόμου για τον τρόπο φύλαξης και προστασίας των Πανεπιστημίων κατέθεσε το Κίνημα Αλλαγής.

Το ΚΙΝΑΛ, το οποίο έχει ήδη εκφράσει τη διαφωνία του με τις προβλέψεις του νομοσχεδίου που καταθέτει η κυβέρνηση, προτείνει την ίδρυση εσωτερικής αυτοτελούς Υπηρεσίας Φύλαξης σε κάθε ΑΕΙ.

Γεννηματά: Η κυβέρνηση εμπαίζει τους συνταξιούχους

Τη θέση ότι η κυβέρνηση εμπαίζει τους συνταξιούχους, καθώς οι εκκρεμείς συντάξεις έχουν φτάσει τις 360 χιλιάδες, εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ζητά να προχωρήσει άμεσα η έκδοση των εκκρεμών συντάξεων και εν τω μεταξύ να χορηγείται κάθε μήνα ένα ποσό σαν προσωρινή σύνταξη.

Γεννηματά: «Ναι» στην κάρτα εισόδου για φοιτητές - «Όχι» στην αστυνομοκρατία στα ΑΕΙ

«To Κίνημα Αλλαγής είναι υπέρ της φύλαξης των Πανεπιστημίων», σημείωσε η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του OPEN και προσέθεσε ότι συμφωνεί με την θέσπιση κάρτας εισόδου για τους φοιτητές στους χώρους του Πανεπιστημίου.

Subscribe to ΚΙΝΑΛ