Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ για επιλογή της διοίκησης της ΕΡΤ από τη Βουλή

Τροπολογία για την επιλογή της διοίκησης της ΕΡΤ από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, όπως είχε προαναγγείλει ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας στην τελευταία ομιλία του στην Ολομέλεια.

ΣΥΡΙΖΑ για Follie Follie: Γιατί η ΝΔ ψήφισε τη δήθεν σκανδαλώδη τροπολογία και το 2018 και το 2020;

«Η ΝΔ έσπευσε χθες να υιοθετήσει συκοφαντικούς και αβάσιμους ισχυρισμούς για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις ξεκάθαρες απαντήσεις όλων και την προσφυγή τους στη Δικαιοσύνη», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του, και τονίζει ότι «σε αντίθεση με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αν κάποιος δεν έχει ακόμη απαντήσει, είναι η ίδια η ΝΔ».

Τι προβλέπει τροπολογία για τη διαφήμιση στα ΜΜΕ

Στο περιεχόμενο της τροπολογίας που τροποποιεί και συμπληρώνει διατάξεις για τη διαφήμιση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέρθηκε ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό Στέλιος Πέτσας, μιλώντας την Δευτέρα, 21.12.2020, στην ολομέλεια της Βουλής.

ΣΥΡΙΖΑ: Κατέθεσε ξανά την τροπολογία για έναν επιπλέον μισθό στους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής

Επανακατατέθηκε σήμερα στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση του προσωπικού που δίνει από την πρώτη γραμμή τη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η οποία απορρίφθηκε από την κυβέρνηση την περασμένη εβδομάδ

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα τροπολογία για έναν έξτρα μισθό στους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής

Τροπολογία για έκτακτη οικονομική ενίσχυση ίση με την καταβολή ενός μηνιαίου μισθού, άπαξ για το έτος 2020, στο προσωπικό πρώτης γραμμής αντιμετώπισης του κορωνοϊού, θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, σε νομοσχέδιο αμέσως μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού.

Ηλιόπουλος: Τα μέτρα του lockdown δείχνουν ότι δεν δουλεύουν και η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο έκτακτης ανάγκης

«Τα μέτρα του lockdown δείχνουν ότι δε δουλεύουν και η κυβέρνηση δεν έχει μέχρι στιγμής εκπονήσει κάποιο σχέδιο έκτακτης ανάγκης», τόνισε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Αποσύρει ο ΣΥΡΙΖΑ την τροπολογία για την έκτακτη ενίσχυση των αστυνομικών

Υπό το βάρος αντιδράσεων από πολίτες και φορείς, ο ΣΥΡΙΖΑ απέσυρε την τροπολογία που είχε καταθέσει για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των αστυνομικών και προαναγγέλλει νέα σε άλλο νομοσχέδιο που θα αφορά σε πολύ ευρύτερο φάσμα δημοσίων υπαλλήλων πρώτης γραμμής.

Τροπολογία από το ΚΙΝΑΛ για περιφερειακό & τοπικό Τύπο

Παράταση για δύο χρόνια της υποχρέωσης δημοσίευσης δημοσίων διακηρύξεων, προκηρύξεων και των περιλήψεων τους στον περιφερειακό και τοπικό Τύπο προβλέπει τροπολογία που κατέθεσαν η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά και όλοι οι βουλευτές του κόμματος.

Κορωνοϊός: Τι περιλαμβάνει τροπολογία του υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης για το ηλεκτρονικό εμπόριο που ψηφίζεται αύριο στην Ολομέλεια, περιλαμβάνονται σε τροπολογία του υπουργείου Υγείας, πρόσληψη επικουρικού προσωπικού σε δομές Υγείας, απασχόληση ιδιωτών γιατρών στο ΕΣΥ και υγειονομική κάλυψη ανασφάλιστων και ευάλωτων κοινωνικά ομάδων σε ιδιωτικές δομές υγείας.

Βουλή: Τροπολογία για αυστηρότερες ποινές για την κακομεταχείριση των ζώων

Τροπολογία που συνυπογράφουν οι υπουργοί Οικονομικών, Δικαιοσύνης, Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης, και η οποία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης με τίτλο «Ρυθμίσεις για την επιτάχυνση της εκδίκασης εκκρεμών υποθέσεων του ν.3869/2010», προβλέπει αυστηρότερες ποινές για την κακομεταχείριση των ζώων.

Γεννηματά: Να ακυρωθεί η επαίσχυντη τροπολογία για την αυτοδιοίκηση

Να αποσυρθεί η τροπολογία που κατατέθηκε από το υπουργείου Εσωτερικών ζητά με παρέμβαση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Σε δήλωση της σημειώνει ότι είναι μια επαίσχυντη ρύθμιση που πρέπει να καταργηθεί. Ενώ σημείωσε, ότι το κόμμα της καταψήφισε τη συγκεκριμένη τροπολογία.

Κατατέθηκε η τροπολογία για την εξ αποστάσεως εργασία – Τι προβλέπει

Κατατέθηκε η τροπολογία του υπουργείου Εργασίας σε σχέδιο νόμου του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με την οποία λαμβάνονται έκτακτα προσωρινά μέτρα ως προς την οργάνωση του τόπου και του χρόνου εργασίας για την αποσυμφόρηση των μέσων μαζικής μεταφοράς και του τόπου εργασίας και την προστασία της δημόσιας υγείας έναντι του κορ

Βουλή: Κατατέθηκε τροπολογία για 100.000 θέσεις εργασίας από τον Οκτώβριο

Τη δημιουργία 100.000 νέων θέσεων εργασίας προβλέπει το ανοιχτό πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων που θεσπίζεται με τροπολογία σε σχέδιο νόμου του υπουργείου Αθλητισμού που κατατέθηκε στη Βουλή.

Αναδρομικά συνταξιούχων: Πόσα χρήματα θα λάβουν οι δικαιούχοι - Παραδείγματα ανά Ταμείο

Αναδρομικά από τις περικοπές στις κύριες συντάξεις σε όλους όσοι είχαν άθροισμα συντάξεων (κύριων και επικουρικών) από 1.000 ευρώ και πάνω το 2012 επιστρέφει η κυβέρνηση.

Αναδρομικά: Ποιοι συνταξιούχοι θα λάβουν τα 1,4 δισ. ευρώ - Γιατί μένουν εκτός δώρα και επικουρικές

Το ποσό των 1,4 δισ. ευρώ που αφορά στις κύριες συντάξεις του ιδιωτικού τομέα και επεκτείνεται και στου Δημοσίου θα λάβουν περίπου ένα εκατομμύριο συνταξιούχοι.

Subscribe to Τροπολογία