Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ιατροδικαστής: Δεν πέθανε από θρόμβωση η 44χρονη που εμβολιάστηκε με AstraZeneca

«Φως» στα αίτια του θανάτου της μητέρας δύο ανήλικων παιδιών που πέθανε στον ύπνο της 14 ώρες μετά από τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca, ρίχνει ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Δημήτρης Γαλεντέρης.

AstraZeneca: 41 νέα περιστατικά θρομβώσεων στη Βρετανία μετά τους εμβολιασμούς

Άλλες 41 αναφορές σπάνιων θρομβώσεων αίματος μετά από δόσεις του εμβολίου κορωνοϊού της AstraZeneca διαπιστώθηκαν από τις ρυθμιστικές αρχές της Βρετανίας με την επισήμανση ότι τα οφέλη του σκευάσματος συνεχίζουν να υπερτερούν των κινδύνων για την πλειονότητα των ανθρώπων.

Οι επιστήμονες καθησυχάζουν για τα εμβόλια AstraZeneca και Johnson & Johnson - Εξαιρετικά σπάνια περιστατικά θρομβώσεων

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) ανακοίνωσε χθες πως τα συνολικά οφέλη των εμβολίων της AstraZeneca και της Johnson & Johnson κατά της Covid-19 υπερτερούν των κινδύνων, ακόμη και όταν πρόσθεσαν ετικέτες προειδοποίησης και στα δύο εμβόλια για εξαιρετικά σπάνιες αλλά δυνητικά θανατηφόρες αιματικές θρομβώσεις.

Ιατρικό μυστήριο: Πώς μπορεί ένα εμβόλιο να προκαλεί θρομβώσεις;

Η εμφάνιση μιας πολύ σπάνιας διαταραχής της πήξης του αίματος σε ορισμένα άτομα που εμβολιάστηκαν με το εμβόλιο της Oxford-AstraZeneca για την COVID-19 έχει οδηγήσει τους ερευνητές στην εντατική διερεύνηση για το εάν και πώς ο εμβολιασμός μπορεί πράγματι να προκαλέσει μια τέτοια ασυνήθιστη αντίδραση

Εμβολιάστηκε με AstraZeneca και νοσηλεύεται με θρόμβωση στο Θριάσιο - «Έπεσε σε κώμα μισή ώρα μετά» (video)

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση της υγείας του 60χρονου από τη Σύρο που εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της AstraZeneca και παρουσίασε θρόμβωση. Ο άνδρας νοσηλεύεται στο Θριάσιο, είχε ιστορικό ισχαιμικών επεισοδίων και έπαιρνε χάπια, ενώ τώρα ακολουθεί θρομβολυτική θεραπεία.

AstraZeneca: Δεν υπάρχει αυξημένος κίνδυνος εμφάνισης αιματικών θρόμβων

Η AstraZeneca Plc ανακοίνωσε σήμερα ότι πραγματοποίησε έλεγχο σε ανθρώπους που έχουν εμβολιασθεί με το εμβόλιό της κατά της Covid-19, ο οποίος έδειξε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης αιματικών θρόμβων.

Ο έλεγχος κάλυψε 17 εκατομμύρια εμβολιασμένους ανθρώπους στην Ευρωπαϊκή Ενωση και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Subscribe to θρόμβωση