Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κορωνοϊός: Έκκληση από Πάτρα, Καρδίτσα για ενίσχυση του ΕΣΥ και στη μέση το Πολυτεχνείο

Η πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου και ο πρόεδρος της ένωσης γιατρών και νοσοκομείων της ΚαρδίτσαςΚωνσταντίνος Αθανασίου μίλησαν για την πορεία του Πολυτεχνείου και συμφώνησαν πως η κατάσταση στα νοσοκομε

Κορωνοϊός: Έρευνα του πανεπιστημίου Θεσσαλίας δείχνει φρένο στη μετάδοση από υψηλές θερμοκρασίες [πίνακες]

Μπορεί τα δεδομένα μέχρι τώρα σχετικά με την επίπτωση της θερμοκρασίας στην εξάπλωση του κορωνοϊού να είναι αντικρουόμενα.

Ωστόσο νέα ελληνική μελέτη φαίνεται να δείχνει πως η διασπορά του κορωνοϊού σε χώρες με υψηλές θερμοκρασίες, είναι μικρότερη.

Πελοπόννησος και Θεσσαλία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Εξαιρετικά άσχημη η κατάσταση σε περιοχές της Πελοποννήσου και της Θεσσαλίας λόγω των πρόσφατων έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στις 29 Σεπτεμβρίου στις συγκεκριμένες περιοχές και προκάλεσαν πλημμύρες, κατολισθήσεις κλπ.

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζητούν οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας

Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα απέστειλε η Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων και Κτηνοτρόφων Περιφέρειας Θεσσαλίας, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει λάβει απάντηση στο αίτημά της για συνάντηση μαζί του.

Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ πολυδαίδαλο κύκλωμα ναρκωτικών στη Θεσσαλία (Εικόνες)

Ένα πολυδαίδαλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στη Θεσσαλία αποτελούμενο από τρεις εγκληματικές οργανώσεις, στις οποίες συμμετείχαν και έγκλειστοι, κατάφερε να εξαρθρώσει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας μετά από συστηματικές και πολύμηνες έρευνες.

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζητούν οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ζητούν και οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας.

Μάλιστα, οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι δεν συμμετείχαν στις δυο συναντήσεις που είχε με αγρότες και τονίζουν ότι τα προβλήματα των κτηνοτρόφων είναι διαφορετικά από εκείνα των αγροτών.

Subscribe to Θεσσαλία