Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Φωτίου: «Στις εξαγγελίες Μητσοτάκη ούτε ένα μέτρο για την κοινωνική προστασία»

«Ο μόνος που "βαδίζει μπροστά και κοιτάζει ψηλά" για να μη βλέπει την πραγματικότητα είναι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης», σχολιάζει η αναπληρώτρια τομεάρχης για την Κοινωνική Αλληλεγγύη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θεανώ Φωτίου.

Θεανώ Φωτίου: Οι πολίτες έχουν ανάγκη από ειλικρινή πληροφόρηση για τα εμβόλια και όχι από απειλές και προπαγάνδα

Συνέντευξη στον Χρήστο Κυμπιζή από την Κυριακάτικη Kontranews

Η κυβέρνηση πρόσφατα μείωσε τα επιδόματα αναδοχής αναπήρων παιδιών με περικοπές μέχρι και 400 ευρώ τον μήνα…

Φωτίου: Να πάρει συγκεκριμένα μέτρα για τα προνοιακά ιδρύματα και τους ανάπηρους η κυβέρνηση

«Να δώσει και στους εργαζόμενους των προνοιακών ιδρυμάτων το επίδομα των 800 Ευρώ όπως δίδεται και στους εργαζόμενους στο ΕΣΥ» καλεί την υφυπουργό κοινωνικών υποθέσεων κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, η Θεανώ Φωτίου.

Φωτίου: Ούτε ένα ευρώ στα μέτρα της κυβέρνησης για το κοινωνικό κράτος και την πρόνοια

Δήλωση της αναπλ. Τομεάρχη Κοινωνικής Πρόνοιας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, με τις προτάσεις της Κουμουνδούρου για τους ευάλωτους συμπολίτες μας

Αναλυτικά η δήλωση της Θεανώς Φωτίου, αναπλ. Τομεάρχη  Κοινωνικής Πρόνοιας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ:

Φωτίου: Να αξιοποιηθούν τώρα τα 37 δισ. που εξασφάλισε ο ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

«Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες ως προς τη ζωή τους μέσα από το δημόσιο σύστημα υγείας και ως προς την οικονομική τους επιβίωση. Να καταπολεμήσουμε το φόβο» τόνισε η αναπληρώτρια τομεάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου, σε σημερινή της τηλεοπτική συνέντευξη.

Θεανώ Φωτίου: Τελικά η κυρία Μιχαηλίδου, είναι ή όχι υπεύθυνη για την προστασία του παιδιού;

Η Θ. Φωτίου τονίζει: "Θεωρούσαμε ότι η Δ. Μιχαηλίδου, ως υπεύθυνη για την προστασία του παιδιού υφυπουργός, θα είχε τη στοιχειώδη ευαισθησία να μην χαρακτηρίζει "κωμικό στοιχείο" τη λιποθυμία ενός παιδιού από πείνα, όπως έκανε χθες"

Θ. Φωτίου: Ψεύδη και ύβρις κατά νεκρών που οι ίδιοι προκάλεσαν από τον Σ. Πέτσα (ηχητικό)

Δεν είναι μόνο τα "5.000 περισσότερα" σχολικά γεύματα (είναι 4.000 λιγότερα) και οι μη συγκρίσιμες χρονιές (φέτος το πρόγραμμα είναι 20% μεγαλύτερο για 185.000 γεύματα), μαζί με τα ψέματα και τις συγκρίσεις ανόμοιων πραγμάτων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεστόμισε τα περί "πολιτικής των μαγκαλιών", τεράστια ύβρι για ανθρώπους που πέθαναν προσπαθώντ

Φωτίου: Πάλι ψεύδεται ο κ. Μητσοτάκης - Μόνο σε όσους παίρνουν επίδομα αναπηρίας από τον ΟΠΕΚΑ το κοινωνικό μέρισμα

«Παρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Μητσοτάκη της τελευταίας στιγμής ότι το μέρισμα θα δοθεί σε όλους τους ανάπηρους, τελικά πάλι ψεύδεται. Το μέρισμα δίνεται μόνον σε όσους εξ αυτών παίρνουν επίδομα αναπηρίας από τον ΟΠΕΚΑ», σημειώνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου.

Θ. Φωτίου: Νέα πρωτοποριακή υπηρεσία για κωφούς και βαρήκοους

Μία νέα πρωτοποριακή υπηρεσία για κωφούς και βαρήκοους θα παρουσιάσει η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, αύριο Πέμπτη 11 Απριλίου 2019, η οποία θα απευθύνει ομιλία στο Εθνικό Ίδρυμα Κωφών, κατά την εκδήλωση-παρουσίαση της καινοτόμου υπηρεσίας παροχής εξ αποστάσεως διερμηνείας, μέσω βιντεοτηλεπικοινωνίας, σε κωφούς και β

Η Θεανώ Φωτίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra

Η Αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra και στον Γιώργο Μελιγγώνη.

Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να αποσαφηνίσουμε ένα τοποίο που δηλητηριάζει τον ελληνικό λαό και δίνει ψήφους στη χρυσή αυγή. Δηλαδή η απαξιωση του πολιτικού σκηνικού.

Φωτίου: Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για το Α21

«Οι δικαιούχοι του οικογενειακού επιδόματος θα πληρωθούν στις 27 Ιουνίου. Όλοι θα πάρουν τη 2η δόση, εφόσον μπουν στην πλατφόρμα μέχρι τις 20 Ιουνίου», διαβεβαίωσε η υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Θ. Φωτίου: Δεν εξαπατήσαμε κανέναν για το ΕΚΑΣ

«Δεν είχε πει κανείς ότι το ΕΚΑΣ δεν θα κοπεί. Αυτό ήταν δεδομένο, δεν εξαπατήσαμε κανέναν σε αυτό το θέμα», δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου  στο ΜΕGA.

Ακόμη ανέφερε ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να αναζητά ισοδύναμα προς αναπλήρωσή του και έθεσε χρονοδιάγραμμα έως το τέλος του χρόνου.

Νέα μέτρα κοινωνικής αλληλεγγύης προανήγγειλε η Θεανώ Φωτίου

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΟΤΕΡΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ

Μέτρα κοινωνικής αλληλεγγύης και ενίσχυσης των φτωχών νοικοκυριών, ανακοίνωσε η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Φωτίου: Κατέρρευσε η τακτική κατάληψης της εξουσίας που επιχείρησε η ΝΔ

«Κατέρρευσε η τακτική κατάληψης της εξουσίας» που είχαν Ν.Δ., Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων και μένει το τρίπτυχο «ανίκανοι – ψεύτες – καταστρέψατε τη χώρα», υπογράμμισε η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου μιλώντας στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο.

Subscribe to Θεανώ Φωτίου