Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κορωνοϊός: Αρνητικά 22 τεστ σε προσωπικό του «Σωτηρία»

Αρνητικά είναι 22 τεστ για covid-19 που έγιναν στο προσωπικό της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του "Σωτηρία", όπου είχαν εντοπιστεί, 5 θετικά κρούσματα SARS-CoV-2 (3 ιατρικού προσωπικού και 2 νοσηλευτικού προσωπικού της Κλινικής). Εντός της ημέρας αναμένονται ακόμα 16 αποτελέσματα από το προσωπικό της Κλινικής.

Ο κόσμος χειροκροτεί τους εργαζόμενους των Νοσοκομείων που διαμαρτύρονται και ζητούν μονιμοποίηση (Video)

Η ΠΟΕΔΗΝ εξήγγειλε στάση εργασίας από 07:00-10:00 και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα κατά τόπους νοσοκομεία, με αίτημα την μονιμοποίηση του του έκτακτου προσωπικού.

Covid-19: Τα μονοκλωνικά αντισώματα θα είναι η σωτηρία;

Κλινικές δοκιμές στους ανθρώπους του κοκτέιλ αυτού των αντισωμάτων βρίσκονται σε προετοιμασία και μία θεραπεία θα μπορούσε να είναι έτοιμη πριν από το τέλος του έτους, δήλωσε στο AFP ο Sunney Xie, επικεφαλής της έρευνας και διευθυντής του Κέντρου Καινοτομίας στην Γενετική του Πανεπιστημίου του Πεκίνου

Λιβύη: Καραβάνι σωτηρίας για 3.000 καμήλες (video)

Οι συγκρούσεις ανάμεσα σε Χάφταρ και Σάρατζ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, η συμφωνία για εκεχειρία στη Λιβύη, μετά  τη διάσκεψη του Βερολίνου έχει πέσει στο κενό, η Τρίπολη βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας.

Die Welt: Η τραγωδία της Ελλάδας σωτηρία της Μέρκελ;

Πλήθος ρεπορτάζ και σχολίων δημοσιεύονται σήμερα στον γερμανόφωνο τύπο αναφορικά με την επίμαχη διάσκεψη των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων, τις ελληνογερμανικές σχέσεις αλλά και την εξεύρεση λύσης στο προσφυγικό.

Subscribe to σωτηρία