Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Νέο βιβλίο από τον Παυλόπουλο: «Μελέτες για τα Εθνικά Θέματα και για το Κυπριακό Ζήτημα»

Το τρίτο βιβλίο του Προκόπη Παυλόπουλου από τη λήξη της θητείας του στην Προεδρία της Δημοκρατίας, θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Δεκεμβρίου από τις εκδόσεις «Ευρασία».

Συλλυπητήρια του Προκόπη Παυλόπουλου για τον θάνατο του Ευγένιου Ρωσσίδη

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στον Νικόλαο Λαρυγγάκη για το θάνατο του Ευγένιου Ρωσσίδη. Συγκεκριμένα, ο κ. Παυλόπουλος είχε την Τρίτη τηλεφωνική εποκοινωνία μαζί με τον Πρόεδρο του Αμερικανοελληνικού Ινστιτούτου κ.

Το μήνυμα του Παυλόπουλου για την Ημέρα της Ευρώπης

"Ενόψει της φετινής Ημέρας της Ευρώπης, παραμένει εξαιρετικά επίκαιρη η «Διακήρυξη των Αθηνών», όπως διατυπώθηκε κατά την Σύνοδο των μη εκτελεστικών Προέδρων της Δημοκρατίας («Arraiolos Group») στην Αθήνα, την 11η Οκτωβρίου 2019.

Το μήνυμα του Προκόπη Παυλόπουλου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Τον ρόλο της γυναίκας, την οποία χαρακτηρίζει “αναντικατάστατο και εμβληματικό ανθρώπινο κεφάλαιο”, στη δημιουργία και την πρόοδο κάθε κοινωνικού συνόλου, υπογραμμίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σε μήνυμα του για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Παυλόπουλου

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο επικοινώνησε τηλεφωνικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και τον ενημέρωσε για τα μέτρα που λαμβάνει η ελληνική κυβέρνηση για την προστασία των συνόρων.

Παυλόπουλος: Καμία διαπραγμάτευση για το ψευτομνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης

Καμία διαπραγμάτευση για το ψευτομνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, από τα Ιωάννινα, όπου παρίσταται στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 107 χρόνια απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό.

Π. Παυλόπουλος: Να κατακτήσουμε το μέλλον που μας αναλογεί και μας αρμόζει

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος μετά την δοξολογία για τον εορτασμό της Πολιούχου της Καλαμάτας Υπαπαντής του Σωτήρος, τόνισε: «Υπό όρους αρραγούς ενότητας να υπερασπιζόμαστε, στο ακέραιο, τα Εθνικά μας Θέματα και τα Εθνικά μας Δίκαια».

Με ίωση ο Π. Παυλόπουλος- Αναβάλλονται οι σημερινές του συναντήσεις

Μία ίωση φαίνεται να ταλαιπωρεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, με τις προγραμματισμένες του για σήμερα συναντήσεις, να αναβάλλονται.

Η ανακοίνωση της Προεδρίας

Λόγω της ασθένειας του κ. Παυλόπουλου αναβάλλονται οι προγραμματισμένες για σήμερα συναντήσεις του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Π. Παυλόπουλος προβλέπει για την εκλογή του ΠτΔ: «Ο Θεός ξέρει»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, βρέθηκε στο Βελβεντό της Κοζάνης όπου ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης της πόλης. Όπως ήταν φυσικό οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να τον ρωτήσουν για τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τις υποψηφιότητες στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ο Π. Παυλόπουλος στέλνει σκληρό μήνυμα στην Τουρκία: «Την Ελλάδα θα τη βρουν απέναντι, έτοιμη και ενιαία»

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς, στην ομιλία του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της προεδρικής φρουράς, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, έστειλε ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία. 

Παυλόπουλο "ψηφίζει" και η Κεφαλογιάννη

Με μία θέση που διαφοροποιείται από την επίσημη γραμμή του κόμματός της, η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη δήλωσε ότι από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δηλώσει ότι θα ψηφίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο για δεύτερη θητεία στη θέση του Προέδρου είναι μια ευκαιρία να δοθεί ένα μήνυμα ομοψυχία προς το εσωτερικό και το εξωτερικό.

ΠτΔ: Η Ελευθερία και η Δικαιοσύνη πρέπει να συνυπάρχουν στην Αντιπροσωπευτική Δημοκρατία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υπογράμμισε ότι η Ελευθερία και η Δικαιοσύνη αποτελούν τους δύο κατά βάση κίονες της Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας, ενώ παράλληλα, αναφέρθηκε στην επικαιρότητα της Περί Ελευθερίας Σκέψης του Επικτήτου, κηρύσσοντας την έναρξη συνεδρίου στην Πρέβεζα με θέμα «Επίκτητος και Ελευθερία». 

Subscribe to Προκόπης Παυλόπουλος