Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γεννηματά για τα νέα μέτρα: Πρόχειρα και μία από τα ίδια - Ομολογούν την αποτυχία

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στη σημερινή τοποθέτησή της στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις Δημόσιες Συμβάσεις, στράφηκε ευθέως κατά της κυβέρνησης και των αποφάσεών της για την αντιμετώπιση της πανδημίας, τονίζοντας ότι «εξαντλήσατε την υπομονή των πολιτών και την αντοχή της οικονομίας».

Γεννηματά: Απογοήτευση και ντροπή όσα παρακολουθούμε από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ

Για συζήτηση «παραλήρημα, πινγκ πονγκ αηδίας και βούρκου», που βρίσκεται πολύ μακριά από τα θύματα που καλούνται να μιλήσουν έκανε λόγο στη δευτερολογία της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά με αιχμηρό και αυστηρό ύφος.

Γεννηματά: «Έχουμε στη μνήμη μας το ολοκαύτωμα, αυτό το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί»

«Έχουμε στη μνήμη μας το ολοκαύτωμα. Αυτό το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί» τονίζει η Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τη σημερινή «Διεθνή Ημέρα Μνήμης Θυμάτων του Ολοκαυτώματος» και την «Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος».

Γεννηματά: Η δημοκρατία νίκησε, ελπίζουμε σε μια νέα σελίδα στις ελληνο-αμερικανικές σχέσεις

Ελπίζουμε σε μια νέα σελίδα στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, αναφέρει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά με ανάρτησή της στο twitter για την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν.

Γεννηματά: Το ΚΙΝΑΛ πορεύεται με ευθύνη στα εθνικά θέματα (video)

Στήριξη για την επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο στα 12 μίλια εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της στη Βουλή, ωστόσο επέκρινε την κυβέρνηση για έλλειψη μιας συνολικής εθνικής στρατηγικής ενώ επισήμανε σημεία-παγίδες στις επικείμενες διερευνητικές συνομιλίες.

Γεννηματά: Η κυβέρνηση κατεδαφίζει δεν μεταρρυθμίζει

Επίθεση στη μεταρρυθμιστική ατζέντα της κυβέρνησης εξαπέλυσε η κυρία Φώφη Γεννηματά στην Βουλή με αφορμή την συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για τον νέο τρόπο προσλήψεων στο Δημόσιο με καθιέρωση πανελλήνιων γραπτών διαγωνισμών.

Γεννηματά: Το κεντρώο προφίλ του Μητσοτάκη ξέφτισε νωρίς

"Ο χώρος του Κέντρου δεν έχει σχέση με την παράταξη της Δεξιάς. Αποτελεί διαχρονικά βασικό πυλώνα της Δημοκρατικής Παράταξης. Έχει προοδευτικό πρόσημο και ήταν πάντα μπροστά στις μεγάλες αλλαγές που έγιναν σε αυτόν τον τόπο, κόντρα στη συντήρηση", αναφέρει η Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ".

Γεννηματά: Μεγάλο δώρο το εμβόλιο, αλλά χρειάζεται σχέδιο το οποίο έλειψε εξαιτίας της κυβέρνησης

«Το 2021 έρχεται με σχέδια, όνειρα και ελπίδες. Μας χρωστά όσα μας στέρησε το 2020, τις στιγμές που δεν ζήσαμε, τις αγκαλιές που δεν δώσαμε, τις ζωές μας που βάλαμε ‘στον πάγο’. Έχουμε, όμως, ακόμα δρόμο μπροστά μας. Το να ‘ξαναπάρουμε τη ζωή μας πίσω’ δεν μπορεί να μείνει ένα σύνθημα, ένα κλισέ, θέλει μεγάλο αγώνα.

Γεννηματά: Να τελειώσει το επικοινωνιακό show της κυβέρνησης με τα εμβόλια

Είναι ώρα να τελειώσει το επικοινωνιακό show της κυβέρνησης με τα εμβόλια, η δουλειά της είναι ο αποτελεσματικός εμβολιασμός και το ασφαλές άνοιγμα, δηλώνει η Φώφη Γεννηματά.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, ευθύνη του Πρωθυπουργού είναι να εφαρμοστεί επιτέλους ένα σχέδιο, με διαφάνεια, χωρίς εξαιρέσεις και παρεμβάσεις.

Φώφη Γεννηματά: Θα κάνω το εμβόλιο στις 4 Ιανουαρίου - Θα χρειαστεί να βάλουμε πλάτη οι πολιτικοί αρχηγοί

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, θα εμβολιαστεί  στις 4 Ιανουαρίου, όπως δήλωσε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Γεννηματά: Επιβάλλεται σχέδιο κι αποτελεσματικότητα για τον εμβολιασμό

«Επιβάλλεται να κινηθούμε με σχέδιο και αποτελεσματικότητα. Δεν χωράει άλλη προχειρότητα και ανεμελιά», υπογράμμισε η Φώφη Γεννηματά σε δήλωσή της με την οποία σχολίασε τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης σχετικά με τον εμβολιασμό για τη πανδημία covid-19.

Subscribe to Φώφη Γεννηματά