Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αλέξης Τσίπρας: Δίνουν χρήματα μόνο στις μεγάλες επιχειρήσεις - Η κυβέρνηση απέρριψε πρόταση για κάλυψη του δώρου Χριστουγέννων

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στο Οικονομικό Επιμελητήριο Δράμας, έκανε την επισήμανση ότι η Πολιτεία δεν έχει αναλάβει τις δικές της μεγάλες ευθύνες.

Επίδομα 600 ευρώ: Παράταση των αιτήσεων ζητούν Οικονομικό και Τεχνικό Επιμελητήριο

Την παράταση της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων από επιστήμονες και ελεύθερους επαγγελματίες για το επίδομα των 600 ευρώ, ζητούν οι πρόεδροι του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας, και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Γιώργος Στασινός.

Έξαλλη η Γεννηματά: Μπαράζ διαγραφών στο ΚΙΝΑΛ

«Μηδενική ανοχή» η Φ.Γεννηματά και προχωρά σε διαγράφη πέντε στελεχών του Κινήματος Αλλαγής

Σύμφωνα με το πληροφορίες, η αρχηγός του ΚΙΝΑΛ και του ΠΑΣΟΚ έκανε πράξη τη δέσμευσή της στο πρόσφατο συνέδριο, για «μηδενική ανοχή» στην εσωστρέφεια.

Οικονομικό Επιμελητήριο: Επιστολή στο ΥΠΟΙΚ για δηλώσεις και νέο φορολογικό

Την έντονη ανησυχία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για το γεγονός ότι μετατίθεται διαρκώς η ημερομηνία έναρξης υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, δεδομένης της κατά νόμο πρόβλεψης για καταληκτική προθεσμία στις 30 Απριλίου, εκφράζει με επιστολή του προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος

Subscribe to Οικονομικό Επιμελητήριο