Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κορωνοϊός - Χαρδαλιάς: Περιορισμοί και μέτρα για τη μουσουλμανική γιορτή Κουρμπάν Μπαϊράμ

Ενόψει της σημερινής και αυριανής μουσουλμανικής εορτής, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση σχετικά με τα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Όπως αναφέρει "Στις 31 Ιουλίου 2020 είναι μία από τις μεγαλύτερες εορτές των μουσουλμάνων,

Πρόκληση Ερντογάν: Θέλει διάλογο για την «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη

Νέα πρόκληση από την Τουρκία, η οποία μετά τις απειλές για Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, εγείρει εκ νέου και θέμα των μουσουλμάνων της Θράκης, τους οποίους αποκαλεί «Τουρκική μειονότητα».

Προσκύνημα στη Μέκκα: Με πολύ περιορισμένο αριθμό πιστών λόγω κορωνοϊού

Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου ότι το μεγάλο ετήσιο προσκύνημα των μουσουλμάνων στη Μέκκα, ένας από τους πέντε πυλώνες του Ισλάμ, θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουλίου με “πολύ περιορισμένο αριθμό” πιστών λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SPA.

ΠτΔ: Οι Ελληνίδες και οι Ελληνες, χριστιανοί και μουσουλμάνοι, αποτελούν μοναδικό πλούτο της Θράκης

«Μια πόλη με ξεχωριστή κουλτούρα, έναν τόπο συνάντησης πολιτισμών και θρησκειών, όπου οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, χριστιανοί και μουσουλμάνοι, αποτελούν τον δικό της μοναδικό πλούτο», χαρακτήρισε την Κομοτηνή η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στη συνάντηση με τους εκπροσώπους τοπικών φορέων, ενώ έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας για την πο

MRGE προς Ελλάδα: "Γιατί η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει την τουρκική μειονότητα Θράκης;"

Την έκθεση μίας ευρωπαϊκής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης για τη, δύσκολη κατάσταση των δικαιωμάτων της μουσουλμανικής μειονότητας στην Ελλάδα, παρουσίασε τουρκική - αγγλόφωνη εφημερίδα.

Θραύση κάνει το «Εγχειρίδιο του απόλυτου σεξ για Μουσουλμάνες»

Οδηγός σεξ για Μουσουλμάνες, επιτρεπτός από την θρησκεία τους, έχει κάνει θραύση στον μουσουλμανικό κόσμο.

Τίτλος του βιβλίου: «Μουσουλμανικό εγχειρίδιο για σεξ: Ένας οδηγός αποδεκτός από το Ισλάμ για τρελό σεξ». Συγγραφέας του βιβλίου μία μουσουλμάνα που γεννήθηκε στις ΗΠΑ και διατηρεί την ανωνυμία της.

Νιγηρία: Βίαια επεισόδια μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων – 55 οι νεκροί

Πενήντα πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν αυτή την εβδομάδα σε βίαια επεισόδια στα οποία ενεπλάκησαν νεαροί χριστιανοί και μουσουλμάνοι στη βόρεια Νιγηρία, ανακοίνωσε το Σάββατο ο πρόεδρος της χώρας Μουχαμαντού Μπουχάρι, καταδικάζοντας την αιματοχυσία.

Παυλόπουλος: Άψογη η στάση της Ελλάδας απέναντι στους μουσουλμάνους πολίτες της

Το δικαίωμα του ατομικού αυτοπροσδιορισμού δεν μπορεί να ασκείται από τους Έλληνες μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης κατά τρόπο που να παραβιάζει τη Συνθήκη της Λωζάνης, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, στη διάρκεια της αντιφώνησης του, κατά την ανακήρυξή του σε επίτιμο δημότη Κομοτηνής.

Subscribe to μουσουλμάνοι