Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μηνύματα από το συνέδριο “Καρδιολογία 2021”

Tο συνέδριο “ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ 2021” πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 09.04.2021 και το Σάββατο 10.04.2021, με τη συμμετοχή 930 καρδιολόγων από όλη τη χώρα την πρώτη ημέρα, ενώ την επομένη ο αριθμός έφτασε τους 950.

13033: Με τι SMS πηγαίνουμε στο ζαχαροπλαστείο, τη λαϊκή, το καθαριστήριο, το βενζινάδικο

Τα καταστήματα λιανικής είναι κλειστά λόγω lockdown, ωστόσο, όπως είναι φυσικό, κάποια καταστήματα με είδη πρώτης ανάγκης παραμένουν ανοιχτά.

Καθώς έχει ήδη ανακοινωθεί παράταση του lockdown μέχρι τουλάχιστον την επόμενη Δευτέρα παραμένει η υποχρέωση για αποστολή sms στο 13033.

SMS στο 13033: Τι γράφουμε, ποιοι είναι οι κωδικοί

Ολική επαναφορά για το SMS στο 13033 μαζί με τους κωδικούς μετακίνησης και τα έντυπα κυκλοφορίας, φέρνει το νέο lockdown σε όλη την χώρα, ενώ Θεσσαλονίκη και Σέρρες ζούνε εδώ και μέρες την παραγματικότητα της καραντίνας.

Κορωνοϊός: "Μυρίζει" lockdown στην Αττική - Σε πρώτο πλάνο η επιστροφή των SMS

Διογκούμενη είναι η ανησυχία στο Μέγαρο Μαξίμου και στο υπουργείο Υγείας για την αυξητική τάση των κρουσμάτων κορωνοϊού στο λεκανοπέδιο της Αττικής, εξέλιξη, που υποχρεώνει επιδημιολόγους, αλλά και κυβερνώντες να εξετάζουν εκ νέου την πιθα

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πώς στέλνουμε sms για τη δήλωση μετακίνησης-Τι ισχύει τις ημέρες του Πάσχα

Τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα έχουν τεθεί σε εφαρμογή από από τις 6 το πρωί της Δευτέρας 23 Μαρτίου και παραμένουν ακόμα, με τους πολίτες να πρέπει να στέλνουν sms για έξοδο από το σπίτι.

WhatsApp: Σφάλμα επιτρέπει κλοπή εικόνων και μηνυμάτων

Λίγους μόλις μήνες μετά την αποκάλυψη ότι χάκερ εγκατέστησαν εξ αποστάσεως λογισμικό κατασκοπίας σε κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές, εκμεταλλευόμενοι ένα ευάλωτο σημείο στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp, οι ειδικοί κυβερνοασφάλειας εντόπισαν νέο σφάλμα στην εφαρμογή.

Τα μηνύματα που θα στείλει ο Τσίπρας στη Σύνοδο

«“Όχι” κανόνες για κάποιους και εφαρμογή αλά καρτ για άλλους»

Κρίσιμη για την αντιμετώπιση του ζητήματος των προσφυγικών ροών είναι η Σύνοδος Κορυφής που διεξάγεται στις Βρυξέλλες, με την κυβέρνηση να κάνει σαφές σε όλους τους τόνους ότι «πρέπει να υπάρχουν ενιαίοι κανόνες για την ενότητα της Ευρώπης».

Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα των θαυμαστών του Παντελή Παντελίδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Συγκλονισμένοι είναι οι θαυμαστές των πασίγνωστού λαϊκού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, από την είδηση του θανάτου του.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός. Φίλοι και θαυμαστές του δημοφιλούς τραγουδιστή αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν ότι ο αγαπημένος Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή.

Έρχεται το τέλος των SMS;

Για εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τα γραπτά μηνύματα (SMS) αποτελούσαν πηγή εσόδων ύψους εκατομμυρίων και για τους χρήστες έναν γρήγορο τρόπο επικοινωνίας.

Σήμερα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει, όπως αναφέρει η Deutsche Welle. Έρχεται το τέλος των SMS;

Subscribe to μηνύματα