Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κόλαφος ο Χρήστος Δάντης: «Η κυβέρνηση αυτή είναι ντροπή για όλους …»

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Χρήστου Δάντη όσον αφορά στα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, που μεταξύ άλλων έπληξαν και τους καλλιτέχνες.

Με μια καυστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Χρήστος Δάντης «καρφώνει» την κυβέρνηση.

Πάμε ολοταχώς για lockdown

Στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις

Η Ατολμία της κυβέρνησης να πάρει και κυρίως να εφαρμόσει σκληρά μέτρα, οδήγησε στην εκρηκτική αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού.

Δυστυχώς η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει γι΄ αυτό ένα νέο lockdown ειδικά στην Αθήνα έρχεται ως αυτοεκπληρούμενη προφητεία.

Ρέγκλινγκ: Σωστά τα μέτρα, έκλεισε η αξιολόγηση αλλά τελειώνετε με τις εκκρεμείς συντάξεις

Πολλαπλά μηνύματα εξέπεμψε από την Αθήνα ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης Κλάους Ρέγκλινγκ που αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα προανήγγειλε ουσιαστικά και ότι η 7η αξιολόγηση έκλεισε θετικά.

Ηλιόπουλος: Εγκληματική η ανευθυνότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη (video)

«Η εγκληματική ανευθυνότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει καταδικάσει ένα ολόκληρο νησί στην ανασφάλεια και την αθλιότητα», υποστηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

ΣΥΡΙΖΑ: Απών από τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός

«Τις λίγες ώρες που έμεινε στην πόλη, ο κ. Μητσοτάκης παρέμεινε εσώκλειστος στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και στις δηλώσεις του απέφυγε σκανδαλωδώς να αναφερθεί στα προβλήματα της πόλης», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει διεκδικήσει την έμπρακτη στήριξη της ΕΕ (Ηχητικό)

«Πέρα από δηλώσεις στήριξης, η χώρα πρέπει να διεκδικήσει από την Ευρώπη την έμπρακτη στήριξη που δικαιούμαστε ως κράτος-μέλος, όπως έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ, τον Ιούνιο του 2019», επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τσίπρας: Παραποιούν την πραγματικότητα για τη φωτιά στις Μυκήνες

Με μήνυμά του στο facebook ο Αλέξης Τσίπρας ασκεί κριτική στη στάση της κυβέρνησης σχετικά με την πυρκαγιά στις Μυκήνες, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «προκαλεί οργή» και υπογραμμίζει: «Σε ένα ακόμα ζήτημα, αρνείται να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη και καταφεύγει ξανά στην παραποίηση της πραγματικότητας».

Εκρηκτικό µείγµα

Η πορεία των εθνικών θεμάτων σε συνδυασμό µε την πολυεπίπεδη κρίση που έχει προκαλέσει στην οικονομία και την κοινωνία η πανδημία, συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγµα.

Μια μεγάλη μερίδα εργαζομένων βρίσκεται σε κατάσταση φτωχοποίησης, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες μικροµεσαίες επιχειρήσεις βρίσκονται ένα βήμα πριν το λουκέτο.

ΣΥΡΙΖΑ: Η πειθώ προηγείται της πυγμής κυρία υπουργέ της Παιδείας

Ας σταματήσει επιτέλους η κυβέρνηση και η αρμόδια υπουργός να αντιλαμβάνονται τη σχολική ζωή με όρους «τιμωρίας, νηστείας και προσευχής» σημειώνει η ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι "οι σχολικές τάξεις δεν είναι κατηχητικά της δεκαετίας του ’50.

Τσίπρας: Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη παίζει κορώνα-γράμματα με την Υγεία

«Ο κ .Μητσοτάκης ηγείται μιας κυβέρνησης που δείχνει πως άγεται και φέρεται από επιμέρους συμφέροντα και πλέον δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη στους πολίτες», αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του, η οποία ανέβηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Αλέξης Τσίπρας.

Subscribe to κυβέρνηση