Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πού εντοπίζονται τα 2.856 νέα κρούσματα - 830 στην Αττική - "Βράζει"η Κρήτη - Ο χάρτης διασποράς

Από τα 2.856 κρούσματα που ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη 04/08 ο ΕΟΔΥ, τα περισσότερα καταγράφονται ξανά στην πρωτεύουσα και τη συμπρωτεύουσα, ενώ ακολουθούν περιοχές της Κρήτης.

Πού εντοπίζονται τα 3.428 νέα κρούσματα - 1.168 στην Αττική - "Βράζουν" Θεσσαλονίκη και Κρήτη - Ο χάρτης διασποράς

Από τα 3.428 κρούσματα που ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη 03/08 ο ΕΟΔΥ, τα περισσότερα καταγράφονται ξανά στην πρωτεύουσα και τη συμπρωτεύουσα, ενώ ακολουθούν περιοχές της Κρήτης.

Πού εντοπίζονται τα 2.156 νέα κρούσματα - 615 στην Αττική - "Βράζουν" Κρήτη και Θεσσαλονίκη - Ο χάρτης διασποράς

Από τα 2.156 κρούσματα που ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα 02/08 ο ΕΟΔΥ, τα περισσότερα καταγράφονται ξανά στην πρωτεύουσα και τη συμπρωτεύουσα, ενώ ακολουθούν περιοχές της Κρήτης.

Επιχείρηση "Δεκαπενταύγουστος" - Τι εξετάζεται για να αποφευχθεί έξαρση της πανδημίας

Ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού παραμένει υψηλός και έντονο προβληματισμό προκαλεί η εικόνα δημοφιλών τουριστικών προορισμών, νησιών που παρουσιάζουν υψηλό δείκτη θετικότητας.

Πού εντοπίζονται τα 2.874 νέα κρούσματα - 993 στην Αττική - "Βράζουν" Θεσσαλονίκη και Κρήτη - Ο χάρτης διασποράς

Από τα 2.874 κρούσματα που ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη 28/07 ο ΕΟΔΥ, τα περισσότερα καταγράφονται ξανά στην πρωτεύουσα, ενώ ακολουθούν περιοχές της Κρήτης.

Μεγάλη ανησυχία για τις κατασκηνώσεις στη Βόρεια Ελλάδα - Εντοπίστηκαν 31 νέα κρούσματα 

Μεγάλη είναι η ανησυχία που έχει προκληθεί από τα συνεχή κρούσματα κορωνοϊού σε παιδικές κατασκηνώσεις στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς καθημερινά εντοπίζονται νέα περιστατικά μέσω της διαδικασίας ιχνηλάτησης.

Πού εντοπίζονται τα 3.593 νέα κρούσματα - 1.332 στην Αττική - Στο "κόκκινο" Θεσσαλονίκη και Κρήτη - Ο χάρτης διασποράς

Από τα 3.593 κρούσματα που ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη 27/07 ο ΕΟΔΥ, τα περισσότερα καταγράφονται ξανά στην πρωτεύουσα, ενώ ακολουθούν περιοχές της Κρήτης.

Μύκονος: Πώς γίνεται το κόλπο με τα κορωνοπάρτι στις βίλες – Ο ενοικιαστής από το… Μεξικό

Οξυμένη ακοή, όραση, και οδηγικές ικανότητες έχουν αναπτύξει οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου για να εντοπίζουν τα κορωνοπάρτι που στήνονται σε διάφορες βίλες του νησιού των ανέμων.

«Συναγερμός» για τουλάχιστον 100 νέα κρούσματα σε παιδικές κατασκηνώσεις

Μεγάλη ανησυχία αλλά και φόβο για περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού προκαλούν τα ολοένα και αυξανόμενα κρούσματα που προκύπτουν από παιδικές κατασκηνώσεις της χώρας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GRTimes.gr, μόνο τα τελευταία 24ωρα έχουν προκύψει περίπου 100 θετικά κρούσματα σε διάφορες παιδικές κατασκηνώσεις, με τις α

Αύξηση κατά 539% στις νοσηλείες από τις αρχές του μήνα - «Καμπανάκι» ειδικών για τους ανεμβολίαστους

Σε υψηλά επίπεδα παραμένει ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού που ανιχνεύονται καθημερινά στη χώρα, και ενώ η μετάλλαξη Δέλτα θέτε σε συναγερμό κυβέρνηση και ειδικούς λόγω της υψηλής μεταδοτικότητάς της.

Πού εντοπίζονται τα 2.854 νέα κρούσματα - 1.102 στην Αττική, 290 στη Θεσσαλονίκη - "Βράζει" η Κρήτη - Ο χάρτης διασποράς

Από τα 2.854 κρούσματα που ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκευή 23/07 ο ΕΟΔΥ, τα περισσότερα καταγράφονται ξανά στην πρωτεύουσα, ενώ ακολουθούν περιοχές της Κρήτης.

Subscribe to Κρούσματα