Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 23 Ιουλίου

Πέμπτη 23 Ιουλίου σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη του Προφήτου Ιεζεκιήλ και των Ιερομαρτύρων Απολλιναρίου και Βιταλίου επισκόπων Ραβέννης.

Όπως αναφέρει το εορτολόγιο δεν υπάρχει κάποια γνωστή γιορτή σήμερα.

Κορωνοϊός: Μείωση ενοικίου 40% για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο

Την υπουργική απόφαση με την οποία προσδιορίζονται οι πληττόμενες επιχειρήσεις, για τις οποίες θα ισχύσει η μείωση ενοικίου 40% και για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, υπέγραψε ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Σύνοδος Κορυφής Ε.Ε.: Συμφώνησαν ότι διαφωνούν - Νέο ραντεβού στα μέσα Ιουλίου

Χωρίς συμφωνία, ως αναμενόταν, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Ιουνίου η τηλεδιάσκεψη της Συνόδου Κορυφής των ηγετών με βασικό θέμα το Ταμείο Ανάκαμψης από την κρίση του κορονοϊού.

Επίδομα 534 ευρώ: Επέκταση για Ιούνιο και Ιούλιο

Στην ανακοίνωση ενός έκτακτου προγράμματος - υπό τον τίτλο «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» - για τη στήριξη «των δυνάμεων της παραγωγής» ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του την Τετάρτη, το οποίο προβλέπει επέκταση του επιδόματος τω

Δραγασάκης: Έως τον Ιούλιο θα έχουμε ολοκληρώσει το 80% της συμφωνίας

«Όσο γρηγορότερα η Ελλάδα αποκτήσει μία καλή οικονομική προοπτική, τόσο ευκολότερα θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την προβληματική του προσφυγικού ζητήματος», τονίζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Stern.

Subscribe to Ιούλιος