Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κορωνοϊός: Κόντρα ανάμεσα σε γιατρούς στα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής για τη νοσηλεία ασθενών

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους γιατρούς των πανεπιστημιακών κλινικών και της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) σχετικά με τη νοσηλεία ασθενών με κορωνοϊό.

«Ομπρέλα» προστασίας για εκπαιδευτικούς και γιατρούς από αρνητές – Αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα

Με το κύμα των αρνητών-αντιεμβολιαστών γονέων που κάνουν επιθέσεις και μηνύουν εκπαιδευτικούς να παίρνει διαστάσεις, η κυβέρνηση προχωράει σε αλλαγή στον ποινικό κώδικα και πλέον θα εξαιρούνται από τη διαδικασία του αυτοφώρου οι μηνύσεις εναντίον εκπαιδευτικών και γιατρών για υγειονομικά μέτρα.

Πάτρα: Ανεμβολίαστος ασθενής με κορωνοϊό μήνυσε τους γιατρούς που του έσωσαν τη ζωή

Την οργή του ιατρικού προσωπικού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών έχει προκαλέσει η απόφαση ενός ανεμβολίαστου ασθενή με κορονοϊό να μηνύσει σχεδόν όλο το προσωπικό, που ασχολήθηκε με τη νοσηλεία του και τελικά του έσωσε τη ζωή.

Ιταλοί γιατροί: Aπόλυτα ασφαλή για όσες κυοφορούν και θηλάζουν τα εμβόλια mRNA

Οι Ιταλοί παιδίατροι και γυναικολόγοι ζητούν από το υπουργείο Υγείας της χώρας τους να εμβολιαστούν όσο πιο σύντομα γίνεται οι γυναίκες που κυοφορούν και τα παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών.

Πρόστιμα 5.000 έως 10.000 ευρώ για ανεμβολίαστους ιδιώτες γιατρούς και φαρμακοποιούς

«Τσουχτερά» πρόστιμα έρχονται για ανεμβολίαστους ιδιώτες γιατρούς και φαρμακοποιούς, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόστιμα ύψους 5.000 ευρώ την πρώτη φορά και 10.000 ευρώ την επόμενη.

Σέρρες: Τρεις γιατροί παραιτήθηκαν από το νοσοκομείο για να μην εμβολιαστούν

Τρεις γιατροί του νοσοκομείου Σερρών αποφάσισαν να παραιτηθούν από το να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό. 

Σημειώνεται πως σύμφωνα με την ΕΡΤ οι συγκεκριμένοι γιατροί είχαν ήδη κατοχυρώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης. 

«Γιατροί δύο ταχυτήτων» - Ζητούν επέκταση του ακαταδίωκτου σε όλους τους γιατρούς που ασχολούνται με covid-19 και εμβολιασμούς

Η ψήφιση της τροπολογίας σχετικά με το ακαταδίωκτο των μελών της Εθνικής επιτροπής για την covid-19, της επιτροπής εκτάκτων συμβάντων και της εθνικής επιτροπής εμβολιασμών, για λόγους ισότητας και ισονομίας, πρέπει

Ρωσία: Γιατροί συνέχισαν την εγχείρηση ανοικτής καρδιάς ενώ το νοσοκομείο καιγόταν

Δεν μπορούσαν να σταματήσουν παρά τις φλόγες, στη Ρωσία χειρουργοί ολοκλήρωσαν σήμερα με επιτυχία εγχείρηση ανοικτής καρδιάς παρά το γεγονός ότι στο νοσοκομείο είχε ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά.

Κορωνοϊός: Στο... κόκκινο τα νοσοκομεία - Αντίστροφη μέτρηση για την επιστράτευση ιδιωτών γιατρών

Σε "κόκκινο συναγερμό" βρίσκονται τα δημόσια νοσοκομεία. Γιατροί και νοσηλευτές περιγράφουν την κατάσταση ως δραματική καθώς οι εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό αυξάνονται σε καθημερινή βάση.

Γιατί διστάζουν οι ιδιώτες γιατροί να προσφέρουν εθελοντικά στο ΕΣΥ - Τι ανέφερε ο Γ.Γ. του ΠΙΣ

Tο ζήτημα της αστικής ευθύνης των ιατρών αλλά και oι νομοθετικές ρυθμίσεις που πρέπει να υπάρξουν, "ώστε οι ιατροί που αντιμετωπίζουν περιστατικά covid -19 να έχουν νομική ασυλία, όπως άλλωστε γίνεται και σε όλες τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες", συζητήθηκαν σε συνάντηση του προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) Αθανάσιου Εξαδάκτυλου κ

Γαλλία και Λουξεμβούργο στέλνουν γιατρούς και νοσηλευτές στην Πορτογαλία

Η Πορτογαλία θα υποδεχθεί την επόμενη εβδομάδα δύο ομάδες γιατρών, ενισχύσεις που στέλνουν στη χώρα η Γαλλία και το Λουξεμβούργο προκειμένου να βοηθήσουν τα νοσοκομεία τα οποία έχουν φτάσει στα όριά τους εξαιτίας του μεγάλου αριθμού ασθενών με Covid-19, ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Oι γιατροί των ΜΕΘ στη Γερμανία χαιρετίζουν την παράταση του lockdown

Οι γιατροί των Μονάδων Eντατικής Θεραπείας χαιρέτισαν την παράταση του lockdown έως τις 7 Μαρτίου, αλλά επικρίνουν την διαφορετική αντιμετώπιση του θέματος του ανοίγματος των σχολείων και των παιδικών σταθμών από τα ομόσπονδα κράτη.

Τραγωδία στον Όλυμπο: Στο πένθος η Λάρισα για τον θάνατο των γιατρών που καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα

Μοιραία αποδείχθηκε η ορειβατική περιπέτεια δύο γιατρών του ΓΝ Λάρισας χθες στον Ολυμπο καθώς χιονοστιβάδα έκοψε το νήμα της ζωής τους.

Θύματα ο 49χρονος αναισθησιολόγος Θοδωρής Χατζόπουλος και ο 46χρονος παθολόγος Τηλέμαχος Ζαφειρίδης.

Συγκινητικό βίντεο: Ιδιαίτερος φόρος τιμής στους υγειονομικούς για τη μάχη έναντι του κορωνοϊού

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισε να ευχαριστήσει τους γιατρούς για την προσφορά τους στη μάχη έναντι του κορωνοϊού ένα ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο νέοι δημιούργησαν ένα συγκινητικό και ιδιαίτερο βίντεο ως φόρο τιμής στους υγειονομικούς.

Η κυβέρνηση απέρριψε την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για τις απλήρωτες εφημερίες των γιατρών του ΕΣΥ

Η κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας απέρριψαν την τροπολογία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τη δυνατότητα πληρωμής πρόσθετων  δεδουλευμένων εφημεριών των γιατρών του ΕΣΥ.

Κορωνοϊός: Διπλασιάζονται οι αποδοχές γιατρών και νοσηλευτών που πάνε σε νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας

Κίνητρα για τους υγειονομικούς, γιατρούς και νοσηλευτές που θα ριχτούν στη μάχη του κορωνοϊού στη Βόρεια Ελλάδα δίνει το υπουργείο Υγείας διπλασιάζοντας τις αποδοχές τους.

Subscribe to γιατροί