Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γεννηματά κατά Μητσοτάκη για Σύνοδο: Συμφώνησε να ξεκινήσει θετική ατζέντα με την Τουρκία

«Την ώρα της αλήθειας η κυβέρνηση αποδείθτηκε πολύ λίγη. Στο χθεσινό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο δεν έδειξε την απαιτούμενη αποφασιστικότητα για να προστατεύσει τα εθνικά συμφέροντα», σχολίασε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Γεννηματά: Εμείς λέμε «ναι» στη φύλαξη, «όχι» στην αστυνομοκρατία

Με «βολές» εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε την ομιλία της στη Βουλή η Φώφη Γεννηματά, στη συζήτηση του υπουργείου Παιδείας για το επερχόμενο νομοσχέδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. «Ο διαγωνισμός ανευθυνότητας και συμψηφισμού λαθών δεν αφορά κανένα», είπε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Γεννηματά: Η κυβέρνηση τρέχει πίσω από την πανδημία

Η κυβέρνηση τρέχει πίσω από την πανδημία. Αυτή είναι η μεγάλη εικόνα, σχολίασε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, με αφορμή το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το νέο lockdown στην Αττική.

Γεννηματά: Η τηλεργασία δεν πρέπει να εξελιχθεί σε εχθρό για τον εργαζόμενο

Την θέση πως η τηλεργασία μπορεί να ωφελήσει και τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους, ανέπτυξε η Φώφη Γεννηματά σε τηλεδιάσκεψη που οργάνωσε το απόγευμα το Κίνημα Αλλαγής με παράγοντες επιχειρήσεων και εκπροσώπους συνδικαλιστικών φορέων .

Η κ. Γεννηματά εξήγησε ότι επιχειρήσεις θα ωφεληθούν

Γεννηματά: Η κυβέρνηση εμπαίζει τους συνταξιούχους

Τη θέση ότι η κυβέρνηση εμπαίζει τους συνταξιούχους, καθώς οι εκκρεμείς συντάξεις έχουν φτάσει τις 360 χιλιάδες, εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ζητά να προχωρήσει άμεσα η έκδοση των εκκρεμών συντάξεων και εν τω μεταξύ να χορηγείται κάθε μήνα ένα ποσό σαν προσωρινή σύνταξη.

Γεννηματά: «Ναι» στην κάρτα εισόδου για φοιτητές - «Όχι» στην αστυνομοκρατία στα ΑΕΙ

«To Κίνημα Αλλαγής είναι υπέρ της φύλαξης των Πανεπιστημίων», σημείωσε η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του OPEN και προσέθεσε ότι συμφωνεί με την θέσπιση κάρτας εισόδου για τους φοιτητές στους χώρους του Πανεπιστημίου.

H οικογενειακή ανάρτηση της Γεννηματά: «Πρώτη μέρα του χρόνου και επικρατεί σελφο-κατάσταση»

Φωτογραφίες μαζί με την οικογένειά της ανήρτησε στα social media η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά για την Πρωτοχρονιά, μεταφέροντας τις ευχές της στους διαδικτυακούς της φίλους για το 2021.

Ερώτηση Γεννηματά στον πρωθυπουργό για τις ευθύνες της κυβέρνησης για την κατάσταση της πανδημίας

Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό αναφορικά με τις ευθύνες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, κατέθεσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Γεννηματά για ΜΜΜ: Επικίνδυνη για τη ζωή του πολίτη η αδιαφορία της κυβέρνησης

Η Φώφη Γεννηματά, όσον αφορά στην κατάσταση στις αστικές συγκοινωνίες εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού, κατηγόρησε την κυβέρνηση για αδράνεια και αδιαφορία απέναντι στον πολίτη. Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ είχε σήμερα τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Γεννηματά: Άμεση στήριξη του ΕΣΥ, αποσυμφόρηση Μέσων Μεταφοράς και σχολείων

Άμεσα μέτρα για την ενίσχυση του ΕΣΥ και την αποσυμφόρηση των αστικών συγκοινωνιών και των σχολείων, ζητάει η Φώφη Γεννηματά από τον Πρωθυπουργό, πριν να είναι αργά, όπως υπογραμμίζει.

Γεννηματά για Χρυσή Αυγή: Ιστορική απόφαση, νίκη της Δημοκρατίας και δικαίωση των θυμάτων

Ιστορική χαρακτήρισε τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και έκανε λόγο για νίκη της Δημοκρατίας και δικαίωση των θυμάτων.

Γεννηματά: Να ακυρωθεί η επαίσχυντη τροπολογία για την αυτοδιοίκηση

Να αποσυρθεί η τροπολογία που κατατέθηκε από το υπουργείου Εσωτερικών ζητά με παρέμβαση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Σε δήλωση της σημειώνει ότι είναι μια επαίσχυντη ρύθμιση που πρέπει να καταργηθεί. Ενώ σημείωσε, ότι το κόμμα της καταψήφισε τη συγκεκριμένη τροπολογία.

Subscribe to Γεννηματά