Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αγωγή ύψους 1,4 δισ. δολαρίων σε βάρος της «Apple» από κινεζική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης

Η κινεζική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης «Shanghai Zhizhen Intelligent Network Technology Co Ltd», γνωστή και ως «Xiao-i», υπέβαλε αγωγή σε βάρος της «Apple», υποστηρίζοντας ότι η αμερικανική εταιρεία έχει παραβιάσει ευρεσιτεχνίες της. Με τον «πόλεμο» σε εμπορικό επίπεδο ανάμεσα σε Κίνα και ΗΠΑ να είναι σε εξέλιξη…

Έρευνα: Μια στις τρεις μικρές εταιρείες που παρέμειναν ανοιχτές τον Μάιο έκανε απολύσεις

Μία στις τρεις επιχειρήσεις παγκοσμίως προχώρησαν σε μείωση προσωπικού για να μπορέσουν να επιβιώσουν

Αυτό προκύπτει από έρευνα στο Facebook, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης και την Παγκόσμια Τράπεζα.

ΔΝΤ: Προτείνει εθνικοποίηση εταιρειών λόγω πανδημίας

Κορυφαία στελέχη του ΔΝΤ μέσω του άρθρου τους «Δημοσιονομικές πολιτικές για έναν μετασχηματισμένο κόσμο», προειδοποιούν για τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας και προτείνουν την εθνικοποίηση στρατηγικών εταιρειών.

Τηλεφωνική εταιρεία θέλει να κάνει έλεγχο των εργαζομένων μέσω των προσωπικών τους κινητών

Η διοίκηση γνωστής τηλεφωνικής εταιρείας σκοπεύει να χρησιμοποιεί τα προσωπικά κινητά των εργαζομένων για την καταγραφή τους, όπως καταγγέλλει το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων της.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων Vodafone - Πάναφον:

Κορωνοϊός: Βέβαιη θεωρεί την έγκριση του φαρμάκου remdesivir η εταιρεία που το παράγει – Χιλιάδες έτοιμα σκευάσματα

Σίγουρος είναι για την έγκριση του πειραματικού φαρμάκου κατά του κορωνοϊού remdesivir από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ ο επικεφαλής της εταιρείας Gilead Sciences Inc, που το παρασκευάζει το πειραματικό φάρμακο.

Έκθετος ο Βρούτσης από εκπροσώπους των ΙΕΚ: “Αυτός επέβαλε τις πλατφόρμες”

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία που ανατρέπει την κυβερνητική επιχειρηματολογία σχετικά με τα σκανδαλώδη, όπως εξελίχθηκαν, προγράμματα τηλεκατάρτισης, προέβη ο επικεφαλής (επιστημονικός διευθυντής) του ΙΕΚ ΣΒΙΕ Νίκος Καστρινάκης, εκπροσωπώντας τα ΙΕΚ που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Πρόστιμο 250.000 ευρώ σε εταιρεία για αυθαίρετες χρεώσεις από πενταψήφια

Έπειτα από πλήθος καταγγελιών για αυθαίρετες χρεώσεις από πενταψήφια

Πρόστιμο 250.000 ευρώ επέβαλε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην εταιρεία DIMOCO GREECE Μονοπρόσωπη ΙΚΕ.

Κορωνοϊός: Αναστέλλει τη λειτουργία της η εταιρεία που βγάζει την μπύρα Corona

Χιλιάδες επιχειρήσεις ανέστειλλαν την λειτουργία τους, λόγω της πανδημίας. Και όπως ήταν φυσικό αυτή η κατάσταση έπληξε και το προϊόν που είχε την “ατυχία” της… συνωνυμίας με τον ιό.

"Ρουβίκωνας": Παρέμβαση στα γραφεία εταιρείας πετρελαιοειδών

Μέλη της συλλογικότητας "Ρουβίκωνας" επιτέθηκαν στα γραφεία εταιρείας πετρελαιοειδών, στο Μαρούσι. Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων και σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες προκάλεσαν ζημιές στην πρόσοψη των γραφείων, ενώ στο σημείο βρέθηκαν βαριοπούλες.

O Μητσοτάκης συναντήθηκε με εκπροσώπους ενεργειακών εταιρειών

Με εκπροσώπους ενεργειακών εταιρειών συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, οι προοπτικές και οι ευκαιρίες που ανοίγονται μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την κατασκευή του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου East Med.

Χρ. Δήμας: Ηλεκτρονική πλατφόρμα για την καταχώρηση των startup εταιριών

«Ευρώπη και αραβικές χώρες θα πρέπει να επενδύσουν στη στρατηγική σχέση που τους συνδέει», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός, Έρευνας και Τεχνολογίας του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας, μιλώντας στην 4η Ευρω-Αραβική Διάσκεψη.

Η Microsoft αγόρασε την εταιρεία του για 250 εκατ. αλλά είχε πουλήσει το μερίδιό του για ένα ποδήλατο!

Υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε τώρα να είναι πάμπλουτος. Όμως, κάτι τέτοιο δεν έγινε και σίγουρα τις τελευταίες ημέρες δεν θα κοιμάται ήσυχος.

Ο Κρις Χιλ-Σκοτ ήταν συνιδρυτής της SwiftKey, την οποία αγόρασε η Microsoft για 250 εκατομμύρια δολάρια.

Subscribe to εταιρεία