Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Στα "τάρταρα" τα έσοδα από τον τουρισμό - Μόλις 3,5 δισ. οι εισπράξεις το 9μηνο

Απώλειες 12,6 δισ. ευρώ καταγράφονται στις ταξιδιωτικές εισπράξεις τους πρώτους 9 μήνες. Τον Σεπτέμβριο εισέρρευσαν στη ταμεία μόλις 825 εκατ. ευρώ, 2,06 δισ. ευρώ λιγότερα σε σχέση με το 2019

Θετική έκπληξη στα έσοδα τον Μάρτιο – Νέα μέτρα για τουρισμό, ενέργεια, ακτοπλοΐα, ναυτιλία

Θετική έκπληξη στο μέτωπο των εσόδων, κάτι τα κίνητρα που θέσπισε η κυβέρνηση, έκπτωση 25% στην εμπρόθεσμη πληρωμή φόρων, κάτι ο πατριωτισμός, δείχνουν ότι τελικά το αποτέλεσμα τον Μάρτιο δεν ήταν τραγικό, όπως πολλοί περίμεναν.

Πρωτογενές πλεόνασμα 5 δις το 2019 – Ποιοι φόροι απέδωσαν και ποιοι όχι

Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 5,017 δισ. ευρώ εμφάνισε ο προϋπολογισμός το 2019 έναντι στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 4,4 δισ. ευρώ σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών που πιστοποιούν την υπέρβαση των δημοσιονομικών στόχων του περασμένου έτους.

Πρωτογενές πλεόνασμα ρεκόρ, στα 2,3 δισ. το πρώτο τετράμηνο

ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ – ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,376 δισ. ευρώ παρουσίασε ο προϋπολογισμός το πρώτο τετράμηνο του έτους, έναντι πλεονάσματος 2,103 δισ. ευρώ το αντίστοιχο τετράμηνο του 2015 και στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 566 εκατ. ευρώ.

Αλεξιάδης: Αύξηση 3,4% στα έσοδα της φορολογίας το 2015!

Σημαντικά στοιχεία από την έκθεση απολογισμού της Ανεξάρτητης Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, ανέλυσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Ανδρεάδης (ΣΕΤΕ): Ρεκόρ σε έσοδα και επισκέπτες από τον Τουρισμό το 2016

Ακόμα μία χρονιά ρεκόρ για το ελληνικό Τουρισμό περιμένει ο ΣΕΤΕ το 2016, παρά τις ιδιαίτερες  πιέσεις που έχουν ασκήσει οι προσφυγικές ροές. Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) περιμένει εντός της φετινής τουριστικής περιόδου, περίπου  25 εκατ.

Subscribe to έσοδα