Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κορωνοϊός: Πώς κλείνετε ραντεβού για τον εμβολιασμό - Ερωτήσεις και απαντήσεις

Μέσα από 13 ερωτήσεις και απαντήσεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση emvolio.gov.gr όλη η διαδικασία, βήμα-βήμα, που πρέπει να ακολουθήσουν οι πολίτες για να κλείσουν ραντεβού για τον εμβολιασμό τους για τον κορονοϊό.

Είμαι εγγεγραμμένος στην άυλη συνταγογράφηση και έλαβα SMS με ραντεβού το οποίο με εξυπηρετεί. Τι πρέπει να κάνω;

Εμβόλιο για κορωνοϊό: Θα επιλέγουμε ποιο απ’ όλα θα κάνουμε; Θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός;

Με παραπάνω από ένα εμβόλια για τον κορωνοϊό να είναι στη διάθεσή μας -όπως όλα δείχνουν- προκύπτουν αρκετά ερωτήματα. Ένα από αυτά που απασχολεί πολλούς είναι εάν θα επιλέγουμε εμείς ή ο γιατρός μας πιο απ’ όλα θα κάνουμε; 

Τέλη κυκλοφορίας 2020: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν την πληρωμή τους

Τα τέλη κυκλοφορίας του 2020 αναρτήθηκαν στο Taxisnet, τα ποσά παρέμειναν αμετάβλητα ενώ αυτό που εκκρεμεί είναι η προθεσμία πληρωμής τους. Γιατί μπορεί κανονικά να λήγει στις 31 Δεκεμβρίου αλλά το δεύτερο lockdown οδηγεί σε παράταση του χρόνου εξόφλησής τους.

Κορωνοϊός: Μια ανάσα πριν το εμβόλιο η ανθρωπότητα - Επτά ερωτήσεις και απαντήσεις

Στην τελική ευθεία για την έγκριση ενός εμβολίου κατά του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 είναι η ανθρωπότητα. Τα πολύ θετικά προκαταρκτικά αποτελέσματα από την Φάση 3 των κλινικών δοκιμών του εμβολίου BNT162b1 των Pfizer/BioNTech έχουν προκαλέσει πραγματική αισιοδοξία ότι τελικά η λοίμωξη COVID-19 θα αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.

Νέος Πτωχευτικός Κώδικας: 24 απαντήσεις από το ΕΒΕΠ - Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Με το νέο Πτωχευτικό Κώδικα, που ψηφίσθηκε στη Βουλή με τίτλο «Κώδικας διευθέτησης οφειλών και Παροχής δεύτερης ευκαιρίας», όπως σημειώνεται σε σημερινή ανακοίνωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, όλοι οι υπερχρεωμένοι πολίτες, φυσικά και νομικά πρόσωπα, ελεύθεροι επαγγελμα

«Μεγάλος Περίπατος»: Τι αλλάζει από την Πέμπτη στην Αθήνα μέσα από 32 ερωταπαντήσεις

Με 32 απαντήσεις σε αντίστοιχες ερωτήσεις απαντά ο Δήμος Αθηναίων για το τι αλλάζει στην Αθήνα με τον «Μεγάλο Περίπατο», που από αύριο, Πέμπτη ξεκινά σταδιακά η πιλοτική εφαρμογή του. Η αρχή θα γίνει τα ξημερώματα της Πέμπτης από τη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας και την οδό Ηρώδου Αττικού.

Κορωνοϊός: Το Ινστιτούτο Παστέρ απαντά σε 23 ερωτήσεις για τις διαγνωστικές εξετάσεις της πανδημίας

Τι πρέπει να ξέρετε για την πανδημία

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ ενημερώνει την Τετάρτη 8 Απριλίου το κοινό με 23 επίκαιρες ερωτήσεις και απαντήσεις για τις διαγνωστικές εξετάσεις που γίνονται για τον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2

Ποια τα δικαιώματα των εργαζομένων, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού

Χρήσιμες ερωτήσεις-απαντήσεις για τα δικαιώματα των εργαζομένων, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Εργασίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ).

Ο Άδωνις βάζει σε καραντίνα... ερωτήσεις που δυσκολεύεται να απαντήσει (video)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, (γνωστός "παραθυρολάγνος"), τις τελευταίες ημέρες, δεν έχει αφήσει κανένα δημοσιογράφος παραπονούμενο! Πάει παντού, αλλά... απαντάει μόνο σε όσα ο ίδιος επιθυμεί.

Ως καλεσμένος λοιπόν και εκπροσωπώντας τη "γαλάζια" παράταξη, μιλάει για τα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση και δέχεται ερωτήσεις.

iSYRIZA: Σήμερα το βράδυ σε πρώτη μετάδοση το video με όλες τις απαντήσεις για τον κορωνοϊό

Ποια είναι η ατομική ευθύνη των πολιτών, ποια τα μέτρα πρόληψης που μπορούμε να λάβουμε και ποια τα μέτρα που οφείλει η πολιτεία να λάβει είναι ερωτήματα που απασχολούν καθημερινά την κοινωνία.

Ενεργοποιούνται οι νέες δυνατότητες του isyriza – Τη Δευτέρα το πρώτο "iAsk&Watch" με τον Τσίπρα (video)

Ενεργοποιούνται σταδιακά οι νέες δυνατότητες του isyriza, της ψηφιακής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ, "που επανοηματοδοτεί τη σχέση ενός πολιτικού κόμματος με τους πολίτες, δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση για πρώτη φορά στη χώρα μας", όπως σημειώνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Subscribe to ερωτήσεις