Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κορωνοϊός - Παπαυεαγγέλου: Επανέρχεται στην κανονικότητα το ΕΣΥ – Μειώνονται οι νοσηλείες - Ανησυχία για τους νέους

Η επιδημιολογική εικόνα της χώρας βελτιώνεται συνεχώς, η διασπορά του ιού μειώνεται σταδιακά και σταθερά, ο δείκτης θετικότητας παραμένει σταθερά χαμηλός , το ίδιο και το Rt στην επικράτεια, περίπου στο 0,76%.

Τι αλλάζει στις ζωντανές ενημερώσεις του υπουργείου Υγείας από την Πέμπτη

Μία ημέρα νωρίτερα μετατίθεται η καθιερωμένη ενημέρωση της Παρασκευής από το Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα, οι ανακοινώσεις των αποφάσεων της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων θα ανακοινωθούν αύριο Πέμπτη 17 Ιουνίου από τον Νίκο Χαρδαλιά, κάτι που θα συμβαίνει κάθε εβδομάδα.

Κορωνοϊός: Ζωντανά οι ανακοινώσεις από το υπουργείο Υγείας (Live)

Δείτε σε απευθείας μετάδοση την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας. Η ενημέρωση θα γίνει από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον Επίκουρο Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη.

Κορωνοϊός: Σήμερα θα ξεπεράσουμε τους 4,6 εκατ. εμβολιασμούς - Πάνω από 1,7 εκατ. και με τις δύο δόσεις

Ο υπουργός Υγείας σημείωσε πως τα ενεργά κρούσματα κορωνοϊού ανέρχονται σε 21.136 σε όλη την Ελλάδα. Επιπρόσθετα σημείωσε πως μέχρι σήμερα έχουν γίνει πάνω από 4.554.000 εμβολιασμοί και επίσης θα ξεπεραστούν οι 4.615.000 εμβολιασμοί συνολικά.

Διά ζώσης η ενημέρωση στο υπ. Υγείας για την πορεία των εμβολιασμών

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τη νόσο COVID-19, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Δευτέρα 17 Μαΐου και ώρα 18:00, διά ζώσης, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Κικίλιας: Ξεπεράσαμε το 1 εκατ. πλήρως εμβολιασμένων - Αρχές Ιουλίου εμβόλια για όλους τους ενήλικες

«Παρόλο που υπάρχει βελτίωση στα στοιχεία, η πανδημία είναι ακόμα εδώ» διεμήνυσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, αναλύοντας την πορεία της νόσου Covid-19 στην Ελλάδα και την εξέλιξη του εμβολιαστικού προγράμματος.

ΕΟΔΥ: Την Κυριακή του Πάσχα δεν θα ανακοινωθεί ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού

Ο ΕΟΔΥ δεν θα ανακοινώσει σήμερα την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας σήμερα Κυριακή του Πάσχα δεν θα ανακοινώσει το νέο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού, τον αριθμό των διασωληνωμένων και τον αριθμό των νεκρών.

Subscribe to Ενημέρωση