Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κατέρρευσε στη σκηνή ο Έλτον Τζον (Βίντεο)

Η παγκόσμια περιοδεία, η τελευταία της καριέρας του δεν εξελίχθηκε καλά για τον Έλτον Τζον. Στο Mount Smart Stadium της Νέας Ζηλανδίας, ο Βρετανός καλλιτέχνης με δάκρυα στα μάτια, έσκυψε στο πιάνο και είπε στο κοινό «έχασα εντελώς τη φωνή μου. Δεν μπορώ να τραγουδήσω, πρέπει να φύγω. Συγγνώμη».

Πρώην σωματοφύλακας του Έλτον Τζον τον μηνύει για σεξουαλική παρενόχληση

Νομικά στρέφεται εναντίον του διάσημου καλλιτέχνη ο πρώην σωματοφύλακάς του, υποστηρίζοντας ότι δύο φορές, τον παρενόχλησε σεξουαλικά και χειροδίκησε εναντίον του.

Σύμφωνα με το αμερικανικό TMZ, όταν οι δυο τους βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, ο βρετανός ερμηνευτής έβαλε το χέρι του επάνω στα γεννητικά όργανα του Τζέφρι Ουένιγνκερ.

Ο Έλτον Τζον συναντάει τη lady Gaga στη Sunset Boulevard και προκαλούν πανικό (βίντεο)

Μια τεράστια σκηνή είχε στηθεί σε ένα παρκινγκ στον φημισμένο δρόμο Sunset Boulevard προκειμένου ο Έλτον Τζον να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη των κατοίκων του Χόλιγουντ στο ίδρυμά του για την καταπολέμηση του aids

Συμφιλιώθηκε με τη μητέρα του ο Έλτον Τζον

Έπειτα από οκτώ χρόνια αποξένωσης, ο διάσημος βρετανός μουσικός έβαλε τέλος σε όσα τον χώριζαν όλα αυτά τα χρόνια με τη μητέρα του, Σίλα.

«Είμαστε ξανά σε επαφή», επιβεβαίωσε ο Σερ Έλτον, τοποθετώντας χρονικά την επανασύνδεση πριν λίγες εβδομάδες, στα 90α γενέθλια της μητέρας του.

Subscribe to Έλτον Τζον