Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το Abaton Island Resort & Spa στην Κρήτη, φιλοξενεί την πρώτη έκθεση φωτογραφίας του Slim Aarons στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Getty Images Gallery και την IFAC Arts

Από τις 31 Ιουλίου έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2021, η έκθεση «Slim Aarons: The High Life» θα παρουσιάσει μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή φωτογραφιών από τον θρυλικό φωτογράφο lifestyle.

Έκθεση Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τη Τουρκία: Τι αναφέρει για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί

Η Τουρκία παραβιάζει τα δικαιώματα των θρησκευτικών μειονοτήτων, καταλήγει συμπερασματικά έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις θρησκευτικές ελευθερίες στην χώρα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

Δένδιας: «Η Ευρώπη προσλαμβάνει την Τουρκία ως πρόβλημα και προτείνει τη διπλή ατζέντα»

Η έκθεση του Ζοζέπ Μπορέλ «κατ'αρχήν είναι θετική, διότι προσλαμβάνει σωστά την Τουρκία ως πρόβλημα που αφορά το σύνολο της Ευρώπης και υπογραμμίζει τα προβλήματα τα οποία η τουρκική συμπεριφορά δημιουργεί για την ΕΕ» τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, προσερχόμενος στο Συμβούλιο Εξωτερ

Επιτροπή Πισσαρίδη: Παρουσιάστηκε η τελική έκθεση - Οι 20 στόχοι για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

Την τελική της έκθεση για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας παρέδωσε η "επιτροπή Πισσαρίδη" στην κυβέρνηση, το κείμενο της οποίας παρουσιάστηκε τη Δευτέρα, με τον Πρωθυπουργό να σημειώνει κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ότι "η Ελλάδα δεν πρόκειται και δεν πρέπει ποτέ να γίνει ένας επενδυτικός προορισμός χαμηλού κόστους", για να διευκρινίσ

Έκθεση Πισσαρίδη: Ανατροπές στη φορολογία και το σημείο που φωτογραφίζει μείωση αφορολόγητου

Μεγάλες ανατροπές στη φορολογία και ενδεχόμενη μείωση του αφορολόγητου δείχνει η έκθεση Πισσαρίδη για την ελληνική οικονομία, πάνω στην οποία θα πατήσει η κυβέρνηση για να κάνει τις όποιες αλλαγές.

Κορωνοϊός: Εκτάκτως σήμερα επιδημιολογική έκθεση από τον ΕΟΔΥ

Εκτάκτως σήμερα, θα εκδοθεί από τον ΕΟΔΥ Έκθεση Επιδημιολογικής Επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό, σύμφωνα με πληροφορίες. Σημειώνεται ότι και χθες η ανακοίνωση των θανάτων και των νέων κρουσμάτων έγινε μέσω έκθεσης του ΕΟΔΥ. Παράλληλα έγινε γνωστό ότι, όπως έχει δηλώσει ο κ.

Πανελλήνιες: Τι αλλάζει στον τρόπο βαθμολόγησης της Έκθεσης

Λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων, το υπουργείο έδωσε οδηγίες για τον τρόπο εξέτασης των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων με αλλαγές για τους φετινούς υποψηφίους.

Η Έκθεση του ΟΗΕ για τις ανισότητες: μείωση της παγκόσμιας φτώχειας, αύξηση των ανισοτήτων

Η ετήσια Έκθεση του ΟΗΕ το 2019 είναι αφιερωμένη στις ανισότητες. (Human Development Report. Inequalities in human development in the 21st century, UNDP, 2019). Καταγράφει την εξέλιξη και τη δυναμική των ανισοτήτων κατά τις τελευταίες δεκαετίες και προτείνει μέτρα για τη μείωση τους.

Ταξίδι στο χρόνο μέσα από εξώφυλλα βινυλίων

Ένα μοναδικό ταξίδι στο χρόνο και σε στιγμές που έχουν σημαδέψει τη σύγχρονη μουσική ιστορία της Ελλάδας, αλλά και τη διεθνή, αποτελεί η περιήγηση στην έκθεση εξωφύλλων δίσκων βινυλίου "Canvas" που θα είναι ανοικτή στο κοινό μέχρι τις 18 Ιανουαρίου στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Αποκαλυπτική έκθεση ΟΗΕ για την Ελλάδα που παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ

Την ετήσια έκθεσή του με τίτλο Human Development Report δημοσίευσε στις 9 Δεκεμβρίου το Πρόγραμμα Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (UNDP). Το φετινό κεντρικό θέμα είναι «Οι ανισότητες της ανθρώπινης ανάπτυξης στον 21ο αιώνα», με εύγλωττο και τον υπέρτιτλο που είναι «Beyond income, beyond averages, beyond today».

Έκθεση-κόλαφος κατά της Τουρκίας για ξέπλυμα χρήματος και χρηματοδότηση τρομοκρατίας

Οι τουρκικές αρχές πρέπει να αντιμετωπίσουν τις ελλείψεις στην καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας, αλλιώς θα προστεθούν στην «γκρίζα λίστα» των χωρών που έχουν ανεπαρκείς οικονομικούς ελέγχους, ανέφερε σήμερα η Ομάδα Ανάληψης Οικονομικής Δράσης (Financial Action Task Force,

Μουσείο Μπενάκη: Εγκαίνια έκθεσης «Από τον κόσμο του Ομήρου. Τήνος και Κυκλάδες στη Μυκηναϊκή εποχή»

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς και το Μουσείο Μπενάκη εγκαινιάζουν τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου (ώρα 8 μ.μ.) στο Μουσείο Μπενάκη / Πειραιώς 138, την αρχαιολογική έκθεση «Από τον κόσμο του Ομήρου. Τήνος και Κυκλάδες στη Μυκηναϊκή εποχή». 

ΟΗΕ: 6 εκατομμύρια άνθρωποι βυθισμένοι στην ακραία φτώχεια στη Λ. Αμερική

Σε κατάσταση ακραίας φτώχειας θα βυθιστούν το 2019 έξι εκατομμύρια από τα περίπου 620 εκατομμύρια Λατινοαμερικανούς, καθώς η τάση που καταγράφεται από το 2015 επιμένει, όπως προειδοποίησε χθες, υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών με έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα.

Subscribe to Έκθεση