Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δένδιας: Ενημέρωση εκπροσώπων των κομμάτων την Τετάρτη

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα ενημερώσει αύριο τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων σχετικά με το μεταναστευτικό και τις ευρύτερες προεκτάσεις του σε ευρωπαϊκό και περιφερειακό επίπεδο.

Το πρόγραμμα συναντήσεων διαμορφώνεται ως εξής:

O Μητσοτάκης συναντήθηκε με εκπροσώπους ενεργειακών εταιρειών

Με εκπροσώπους ενεργειακών εταιρειών συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, οι προοπτικές και οι ευκαιρίες που ανοίγονται μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την κατασκευή του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου East Med.

Υπάρχει κινητικότητα στα θέματα ουσίας της διαπραγμάτευσης, λέει εκπρόσωπος Σόιμπλε

Υπάρχει κινητικότητα στα θέματα ουσίας της διαπραγμάτευσης  αλλά χρειάζεται ακόμα δουλειά στα τεχνικά κλιμάκια τόνισε στις δηλώσεις της, η εκπρόσωπος τους Γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Φριντερίκε Φον Τισενχάουζεν. 

Αλλάζει εκπρόσωπο η ΕΚΤ στο Κουαρτέτο! – Μας στέλνουν τον «Ράμπο» της Κύπρου

Τον «Ράμπο» της Κύπρου, Φραντσέσκο Ντρούντι ετοιμάζεται να στείλει ο Μάριο Ντράγκι στην θέση του επικεφαλής του κλιμακίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) για το ελληνικό πρόγραμμα, Ράσμους Ρέφερ.

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέβασε από την εξέδρα τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής (Βίντεο)

Ακόμα ένα θερμό επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μπάρκα και τον περιφερειακό σύμβουλο της Χρυσής Αυγής, Σπύρο Μπαρτζώκα, λίγο πριν από την έναρξη της μαθητικής παρέλασης στην Πρέβεζα.

Subscribe to εκπρόσωπος