Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Φαρμακοβιομηχανίες: Μην αλλάζετε τις δόσεις των εμβολίων

«Καμπανάκι» χτυπούν οι φαρμακοβιομηχανίες σχετικά με την στρατηγική κάποιων κυβερνήσεων που σκοπεύουν να αλλάζουν τη δοσολογία των εμβολίων πέραν των ορίων που έχει καθορίσει η κατασκευάστρια εταιρεία.  Ως γνωστόν, αυτή η στρατηγική σκοπεύει στο να αντιμετωπιστεί η έλλειψη μεγάλων ποσοτήτων εμβολίων και να εμβολιαστεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερος

Κορωνοϊός: Ποιες επιχειρήσεις θα καταβάλουν ρυθμισμένες δόσεις με πρόσθετο περιθώριο ενός μήνα

Την επέκταση της προθεσμίας καταβολής δόσεων ρυθμίσεων κατά ένα μήνα για επιχειρήσεις που απασχολούν μισθωτούς που αμείβονται με μισθό ή ημερομίσθιο, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, αορίστου ή ορισμένου χρόνου, με πλήρη ή μειωμένη ή εκ περιτροπής απασχόληση και έχουν ενεργό και έχουν συγκεκριμένο κωδικό δραστηριότητας προβλ

Οφειλές στους δήμους: Οι 120 δόσεις μειώθηκαν σε 100 – Ποιους αφορά η ρύθμιση

Πριν ακόμα προλάβει να στεγνώσει το μελάνι στη ρύθμιση των 120 δόσεων για τις οφειλές προς του δήμους που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, η κυβέρνηση αιφνιδιαστικά χθες το βράδυ προχώρησε στο «κούρεμα» της ρύθμισης.

120 δόσεις σε δήμους: Ποιες οφειλές ρυθμίζονται, ποιες επιβαρύνσεις διαγράφονται

Την ευκαιρία να «σβήσουν» τις κλήσεις από τη δημοτική αστυνομία οι οποίες έμειναν απλήρωτες και να ρυθμίσουν όλα τα χρέη που έχουν στους δήμους σε πολλές μικρές μηνιαίες δόσεις που μπορεί να φθάσουν και τις 120 έχουν οι πολίτες με μια ηλεκτρονική αίτηση που θα υποβληθεί από την Μαρτίου 2021.

«Παράθυρο» για νέα ρύθμιση 100 και 120 δόσεων – Επιστρεπτέα προκαταβολή και το 2021

Η στήριξη όσων πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού για να μείνουν όρθιοι είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στοίχημα της κυβέρνησης μετά την τιθάσευση των κρουσμάτων που πιέζουν ασφυκτικά το ΕΣΥ.

Αυξάνονται οι δόσεις για φόρο εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ - Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

Τέσσερις ακόμη νέες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας, ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη βουλή. Το πρώτο, η ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ ενισχύεται με ακόμα 200 εκατ.

Τι ισχύει για παρατάσεις και αναστολές στις οφειλές προς Εφορία και Ταμεία - Τι να προσέξετε

Παρατάσεις, αναστολές και άλλες αλλαγές σε προθεσμίες εκπλήρωσης φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων τέθηκαν σε ισχύ από την κυβέρνηση στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων παροχής οικονομικών διευκολύνσεων προς εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις που πλήττονται από την πρωτοφανή κρίση την οποία έχει προκαλέσει η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ρύθμιση 24 ή 48 δόσεων: Άνοιξε η εφαρμογή - 550 αιτήσεις μέσα σε μισή ώρα

Άνοιξε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα η εφαρμογή για τη νέα μορφή της πάγιας ρύθμισης οφειλών που επιτρέπει την αποπληρωμή φορολογικών οφειλών σε έως 24 ή 48 δόσεις. Η εφαρμογή προσφέρεται στους οφειλέτες μέσω του δικτυακού τόπου της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (www.aade.gr).

Συνταξιούχοι: Σε τρεις δόσεις τα αναδρομικά

Σε τρεις δόσεις θα δώσει από το 2021 το οικονομικό επιτελείο τα αναδρομικά ύψους 3,985 δισ. ευρώ στους παλιούς συνταξιούχους (πριν από τον νόμο Κατρούγκαλου) για το 10μηνο που μεσολαβεί από τις 10 Ιουνίου του 2016 έως τις 11 Μαΐου του 2016, εφόσον υπάρξει θετική απόφαση από το ΣτΕ.

ΕΝΦΙΑ: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε τις δύο τελευταίες δόσεις

Έως την Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου του 2019 θα πρέπει οι ιδιοκτήτες να εξοφλήσουν την τέταρτη δόση του ΕΝΦΙΑκαι την τελευταία δόση μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2020 προκειμένου να μην βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμα.

Σημειώνεται ότι το παραπάνω ισχύει για αυτούς που δεν έχουν εξοφλήσει τον φόρο εφάπαξ.

Νέα ρύθμιση για την εφορία: Πώς υπολογίζονται ύψος και αριθμός δόσεων

Από το νέο έτος, τόσο οι νέοι οφειλέτες, όσο και οι οφειλέτες με παλαιές οφειλές (αρκεί αυτές την 1-11-2019 να μην είχαν ενταχθεί σε άλλη ρύθμιση) έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους από το νέο έτος.

Νέα ρύθμιση 120 δόσεων και κούρεμα οφειλής στα ασφαλιστικά ταμεία, προανήγγειλε η Έφη Αχτσιόγλου

Το πρώτο τρίμηνο του 2019 θα τεθεί σε εφαρμογή το σχήμα ρύθμισης οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, το οποίο θα περιλαμβάνει 120 δόσεις και κούρεμα της βασικής οφειλής, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε συνέντευξη η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.

Αλεξιάδης: Απαραίτητες οι ρυθμίσεις για τις οφειλές στην εφορία

ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ                                                                

ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΣΤΗΝ ΘΗΒΩΝ                                                                                                    

ΟΑΕΕ: Στον Ατομικό Λογαριασμό Ασφαλισμένου οι δόσεις της ρύθμισης

Με ένα κλικ θα μπορεί ο ασφαλισμένος του ΟΑΕΕ που έχει ενταχθεί σε ρύθμιση χρεών να βλέπει τις δόσεις του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΑΕΕ, οι δόσεις ρυθμίσεων Ν.4152/2013  & Ν.4321/2015 απεικονίζονται στην διαδικτυακή υπηρεσία Ατομικός Λογαριασμός Ασφαλισμένου.

Μέχρι και σε 6 μηνιαίες δόσεις η εξόφληση του φόρου εισοδήματος

Σε έξι μηνιαίες δόσεις, από τον Ιούλιο έως τον Δεκέμβριο, θα μπορούν να πληρώσουν τον φόρο εισοδήματος οι φορολογούμενοι, σύμφωνα με τροπολογία που θα καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα το υπουργείο Οικονομικών.

Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών: Μόλις 38.018 οφειλέτες παραμένουν στις 100 δόσεις

Μόλις 38.018 οφειλέτες παραμένουν στις 100 δόσεις για να εξοφλήσουν χρέη 1,4 δισεκατομμύρια ευρώ προς τα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ εκτός ρύθμισης έχουν βγει 34.066 με χρέη 1,5 δισ. ευρώ. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών.

Subscribe to δόσεις