Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πέραμα: Πυρκαγιά σε δεξαμενόπλοιο

Ένα δεξαμενόπλοιο που ήταν αγκυροβολημενο στο λιμανάκι των αλιέων στο Πέραμα, τυλίχθηκε στις φλόγες στις 05:50 τα ξημερώματα.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν 5 οχήματα με 15 πυροσβέστες, ενώ ρίψεις νερού από θαλάσσης έκανε υδροφόρο πλοίο της πυροσβεστικής.  

Ένοπλη επίθεση σε ελληνικό δεξαμενόπλοιο στο Καμερούν - Απήχθησαν 5 Έλληνες από το πλήρωμα - Ένας τραυματίας

Ένοπλη επίθεση έγινε σε ελληνικό δεξαμενόπλοιο στο Καμερούν. Aπήχθησαν οκτώ μέλη του πληρώματος μεταξύ των οποίων πέντε Ελληνες

Η ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής αναφέρει:

Ελληνικό πλοίο ύποπτο για την πρόκληση πετρελαιοκηλίδας στη Βραζιλία

Έρευνες ανακοίνωσε ότι διεξάγει η ομοσπονδιακή αστυνομία της Βραζιλίας για ένα πλοίο με ελληνική σημαία, το οποίο φέρεται να ευθύνεται για πετρελαιοκηλίδα σε απόσταση 700 χιλιομέτρων από τις ακτές της χώρας.

Το Adrian Darya 1 φωτογραφήθηκε ανοιχτά της Συρίας

Το ιρανικό δεξαμενόπλοιο Adrian Darya 1, το οποίο έδωσε τους τελευταίους μήνες την αφορμή νέων εντάσεων μεταξύ της Τεχεράνης και δυτικών μεγάλων δυνάμεων και το οποίο σταμάτησε να εκπέμπει σήμα ανοιχτά της Συρίας νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, φωτογραφήθηκε από δορυφόρο ανοιχτά του συριακού λιμανιού Ταρτούς, ανακοίνωσε σήμερα η Maxar Technologies

Στον Πειραιά το ακυβέρνητο δεξαμενόπλοιο

Στο λιμάνι του Πειραιά οδηγείται με τη βοήθεια ρυμουλκού το δεξαμενόπλοιο «KRITI AMBER», που το πρωί λόγω μηχανικής βλάβης έμεινε ακυβέρνητο δυτικά της νήσου Φλεβών, φορτωμένο με 42.000 τόνους καύσιμα.

Subscribe to Δεξαμενόπλοιο