Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

«Καμπάνα» 150 εκατ. δολαρίων στη Deutsche Bank λόγω Επστάιν – Επέτρεπαν πληρωμές σε μοντέλα από Ρωσία

Πρόστιμο 150 εκατομμυρίων δολαρίων που της επέβαλε ρυθμιστική αρχή της Νέας Υόρκης θα πληρώσει η Deutsche Bank, επειδή επέτρεψε στον εκλιπόντα πολυεκατομμυριούχο χρηματιστή Τζέφρι Επστάιν να κάνει πληρωμές σε μοντέλα από τη Ρωσία και αναλήψεις ύποπτων χρηματικών ποσών επί πέντε χρόνια ως πελάτης της γερμανικής τράπεζας.

ΣΟΚ: Καταρρέει η Deutsche Bank

ΕΧΑΣΕ ΤΟ 98% ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΗΣ!                                                                                                                                                

Ο αδύναμος κρίκος

Όταν φτάνει σε σημείο το ΔΝΤ να χτυπάει τις... καμπάνες κινδύνου και μάλιστα με τέτοιον τρόπο, καταλαβαίνεις ότι υπάρχει πολύ σοβαρό ζήτημα, που αντανακλά την παγκόσμια οικονομία. Όπως λέει στην έκθεσή του το Ταμείο, η Deutsche Bank είναι η τράπεζα που ενέχει τους μεγαλύτερους κινδύνους όσον αφορά το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα!

Υποβάθμιση της Deutsche Bank

Το είδαμε κι αυτό! Σε «Baa2» – από «Baa1» προηγουμένως – υποβάθμισε ο οίκος Moody’s την αξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητας της Deutsche Bank. Περίεργες εποχές και επικίνδυνες…

Δείτε σε ποια χώρα θα πληρώσετε ακριβότερα ένα iPhone 6 (Πίνακας)

ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ                                                  

Η Deutsche Bank έδωσε στη δημοσιότητα την ετήσια λίστα με τις τιμές διάφορων προϊόντων ανά τον κόσμο ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι τιμές του iPhone σε διάφορες χώρες.

Έριξε η Deutsche Bank τον Μπερλουσκόνι;

Στόχος εισαγγελικής έρευνας για ακόμα μία φορά η Deutsche Bank, που ανάμεσα στις πλείστες κατηγορίες που την βαραίνουν διεθνώς, τώρα έχει μπει στο στόχαστρο των Ιταλών, για χειραγώγηση του Ιταλικού χρέους που έριξε την κυβέρνηση Μπερλουσκόνι!

Deutsche Bank: Απίθανος ο κίνδυνος για ένα Grexit

Απίθανο είναι πλέον το Grexit σύμφωνα με τη σχετική αξιολόγηση της Deutsche Bank. Ωστόσο εκτιμά ότι, λόγω των διαφορών μεταξύ της Αθήνας και των πιστωτών, θα χρειαστεί ακόμη χρόνος για τη συμφωνία με τους Θεσμούς.

Και εδώ η Deutsche Bank!

Είναι πράγματι λυπηρό να βλέπεις την Αργεντινή  μετά από υπερπροσπάθεια κόντρα στους διεθνείς τοκογλύφους, να βουλιάζει ξανά στη λάσπη της ανυποληψίας, των κοινωνικών συγκρούσεων και το χειρότερο: να πέφτει ξανά στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων και των διεθνών κερδοσκόπων.  Και σε αυτή την περιπέτεια , την οδηγεί ο νέος πρόεδρος της χώρας κ.

Όλη η αλήθεια για τη Deutsche Bank - Κατηγορίες για ξέπλυμα στη Ρωσία

Η Deutsche Bank εξετάζει την επαναγορά ορισμένων ομολόγων της για να μπορέσει πιθανόν να αντιμετωπίσει τις μαζικές πωλήσεις της μετοχής της αυτό τον μήνα, καθώς οι επενδυτές ανησυχούν ότι η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα δεν θα μπορέσει να εξυπηρετήσει τα ομόλογά της υψηλότερου ρίσκου, όπως αυτά που μπορούν να μετατραπούν υπό προϋποθέσεις σε μετοχ

Subscribe to Deutsche Bank