Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μονοψήφιο προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει νέα δημοσκόπηση

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Prorata για λογαριασμό της ΕΦΣΥΝ η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 33% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 24%.

Προβάδισμα εννέα ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας Prorata που διενεργήθηκε για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Δημοσκόπηση: Τι λένε οι πολίτες για Μητσοτάκη και Τσίπρα - Ο δείκτης αισιοδοξίας για τη χώρα

Διχασμένη φαίνεται πως είναι η ελληνική κοινωνία αναφορικά με την εξέλιξη των πραγμάτων στο εσωτερικό της χώρας την τρέχουσα χρονιά. Συγκεκριμένα το 49,1% δηλώνει αισιοδοξία, ενώ το 48,8% απαισιοδοξία.

Νέα δημοσκόπηση: Ποια η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - Τι πιστεύουν οι πολίτες για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

Διψήφια διαφορά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με το ποσοστό της, ωστόσο, να είναι μειωμένο κατά 1,3% σε σχέση με τον Φεβρουάριο, καταγράφει η Νέα Δημοκρατία σε δημοσκόπηση της ης Metron Analysis που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Δημοσκόπηση Alco: Παραμένει το μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ

Του Χρήστου Κυμπιζή από την Κυριακάτικη Kontranews

• Πώς αξιολογούν τα αποτελέσματα στον ΣΥΡΙΖΑ

Στις 14 μονάδες διαμορφώνεται η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της ALCO που παρουσιάστηκε την Παρασκευή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Νέα δημοσκόπηση: Τι λένε οι πολίτες για οικονομία, κορωνοϊό και τα μέτρα της κυβέρνησης

Μεγάλη, πανελλαδική δημοσκόπηση για την πανδημία παρουσίασε η Metron Analysis σε εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών.

Η τηλεφωνική έρευνα με πανελλαδικό δείγμα 1.205 ατόμων διεξήχθη από 22 έως 27 Φεβρουαρίου του 2021.

Nέα δημοσκόπηση: Τι πιστεύουν οι πολίτες για Κουφοντίνα, υπόθεση Λιγνάδη και Ελληνοτουρκικά

Ξεκάθαρα μηνύματα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση στέλνει η κοινωνία με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Νέα δημοσκόπηση: Ποιος βρίσκεται μπροστά - Ποιοι υπουργοί ξεχωρίζουν

Αναλλοίωτη παραμένει η εικόνα σχετικά με την πρόθεση ψήφου, στην έρευνα που δημοσιεύει σήμερα η Opinion Poll, η οποία εντοπίζει τη διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ στις 17,4 μονάδες, παρά τις δύσκολες υποθέσεις που έχει διαχειριστεί τον τελευταίο καιρό η κυβέρνηση.

Νέα δημοσκόπηση: Ποια η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - Τι λένε οι πολίτες για τα εμβόλια

Μεγάλη είναι η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Interview η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό της Βεργίνα Tv.

Στην έρευνα οι πολίτες κλήθηκαν να απαντήσουν τόσο σε ερωτήσεις για την πανδημία και τα μέτρα όσο και για τα εθνικά θέματα.

Πέφτει το ποσοστό εμπιστοσύνης του Πούτιν – Τι δείχνει δημοσκόπηση

Το ποσοστό των Ρώσων που εμπιστεύονται τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν έφθασε στα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου το 29% , σύμφωνα με δημοσκόπηση του ανεξάρτητου ερευνητικού κέντρου Levada-Centr, το οποίο ως γνωστόν έχει συμπεριληφθεί στο μητρώο «πρακτόρων ξένης χώρας».

Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση για εμβόλια, οικονομία, ανεργία - Ποια τα ποσοστά των κομμάτων

Στην τελευταία δημοσκόπηση της Metron Analysis, η οποία παρουσιάστηκε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, καταγράφεται διαφορά της τάξης των 16,4 μονάδων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Νέα δημοσκόπηση: Τι λένε οι πολίτες για διάλογο με Τουρκία, Εκκλησία, διαχείριση πανδημίας και οικονομία

Με τι κριτήριο θα ψηφίσουν οι Έλληνες, με ποια ατζέντα θέλουν να πάει η κυβέρνηση σε διάλογο με την Τουρκία, ποιον θεωρούν καλύτερο πρωθυπουργό είναι μερικά από τα ερωτήματα που απαντά το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Marc που παρουσιάστηκε σήμερα στον Alpha.

Νέα δημοσκόπηση: Τι λένε οι πολίτες για εμβόλια και εκλογές - Ποια τα ποσοστά των κομμάτων

Στη μεγάλη δημοσκόπηση του Alpha από την εταιρεία Marc η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στις 18,6 μονάδες.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 11 Ιανουαρίου, μεταξύ 1.010 πολιτών.

Νέα Δημοσκόπηση: Η δημοφιλία των πολιτικών προσώπων, ανασχηματισμός και πρόωρες εκλογές

Σοβαρά θέματα για την κυβερνητική πορεία και τους χειρισμούς Μητσοτάκη αποτυπώνονται στους ποιοτικούς δείκτες της πανελλαδικής  έρευνας της Prorata για την Ανίχνευση Στάσεων Και Δημοφιλίας Πολιτικών Προσώπων Ιανουάριος 2021 που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1800 ατόμων κατά το διάστημα 08/0

Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση για εμβόλιο, click away, ελληνοτουρκικά - Ποια τα ποσοστά των κομμάτων

Στις 16 μονάδες διαμορφώνεται η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου (με αναγωγή επί των εγκύρων), με βάση τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Pulse που παρουσιάστηκε απόψε στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Νέα δημοσκόπηση: Τι λένε οι πολίτες για οικονομία, κορωνοϊό, ελληνοτουρκικά

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι τάσεις της MRB που καταγράφουν τη σημερινή πολιτική κατάσταση της χώρας (Xρόνος διεξαγωγής 27 Νοεμβρίου - 11 Δεκεμβρίου 2020). Την ίδια ώρα, ενδιαφέρον έχουν και οι απαντήσεις των πολιτών για την πανδημία και την οικονομία.

Subscribe to Δημοσκόπηση