Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χρήστος Στυλιανίδης: Ορκίστηκε ο νέος υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Πραγματοποιήθηκε παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη η ορκωμοσία της ηγεσίας του νεοσύστατου υπουργείου Πολιτικής Κρίσης.

Χρήστος Στυλιανίδης: Αυτό είναι το ΦΕΚ με την πολιτογράφησή του

Ο νέος υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, πολιτογραφήθηκε Έλληνας πολίτης. Το Προεδρικό Διάταγμα με την τιμητική πολιτογράφησή του δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ.

Αποστάσεις Λοβέρδου από το ΚΙΝΑΛ – Τι είπε για την υπουργοποίηση Στυλιανίδη

Αποστάσεις από την ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής και τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου, Παύλου Χρηστίδη, σε σχέση με τον Χρήστο Στυλιανίδη πήρε ο βουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος.

ΚΙΝΑΛ για Στυλιανίδη: Απόλυτη ένδεια στελεχών στη ΝΔ

Σε ανακοίνωσή του αναφορικά με την υπουργοποίηση του Χρήστου Στυλιανίδη, το ΚΙΝΑΛ κάνει λόγο για έλλειψη στελεχών στη Νέα Δημοκρατία, που έχει ως αποτέλεσμα να αναζητούνται εκ μεταγραφής στελέχη από την Κύπρο.

ΣΥΡΙΖΑ για Στυλιανίδη: Ο Μητσοτάκης φρόντισε να επιβεβαιώσει και την πρωτοφανή ένδεια στελεχών της ΝΔ

Την απόφαση της κυβέρνησης να ορίσει υπουργό του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, τον Χρήστο Στυλιανίδη, σχολίασε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Κλείδωσε» ο πρώην Αρχηγός ΓΕΑ Ευάγγελος Τουρνάς για τη θέση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας

Συμπληρώθηκε το «παζλ» της ηγεσίας του νεοσύστατου υπουργείου Πολιτικής Προστασίας. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, για τη θέση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας «κλείδωσε» το όνομα του πρώην Αρχηγού ΓΕΑ Ευάγγελου Τουρνά.

Τσίπρας: Προέχει να βοηθήσουμε τους παγιδευμένους

Η ανθρωπιστική βοήθεια που θα λάβει η Ελλάδα για την ανακούφιση των εγκλωβισμένων μεταναστών και προσφύγων βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον αρμόδιο επίτροπο Χρήστο Στυλιανίδη.

Subscribe to Χρήστος Στυλιανίδης