Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συνεχίζει τη μάχη με τον κορωνοϊό ο Ιερώνυμος - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται σταθερή.

Ευχές Βαρθολομαίου προς Ιερώνυμο για ταχεία ανάρρωση

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος με μήνυμα που απέστειλε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, εκφράζει την αδελφική συμπαράσταση και τις θερμές ευχές του, προσωπικώς και εκ μέρους της Μητρός Εκκλησίας, για ταχεία και πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

Παρακάτω αναλυτικά το μήνυμα του Παναγιωτάτου:

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Βαθύτατα συγκλονισμένος για τον αδόκητο χαμό των δύο μαθητών

"Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη μου για τον αδόκητο χαμό των δύο μαθητών από τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την ακριτική μας Σάμο. Εύχομαι και προσεύχομαι ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους και να δίδει παρηγορία και δύναμη στους οικείους τους. Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος.

Η αλήθεια για την υγεία του Ιερώνυμου

“Ο Μακαριώτατος χαίρει άκρας υγείας”, απαντά η Αρχιεπισκοπή Αθηνών σχετικά με τις “πληροφορίες” που διακινούνται στο διαδίκτυο για την υγεία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και κάνει λόγο για "αυτογελοιοποίηση” που έχει τα όριά της.

Ευχές και συμβουλές από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στον νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο

Επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, προκειμένου να του ζητήσει συμβουλές για το πώς να κυβερνήσει το «σκάφος» της Αρχιεπισκοπής Αμερικής «η οποία», όπως τόνισε, «έχει τη χαρά και την τιμή να διαποιμαίνει ίσως το πιο επιτυχημένο κομμάτι της Ελληνικής Διασπορ

Βολές Μητροπολίτης Πειραιώς κατά Ιερώνυμου: Έπραξε καθ' υπέρβασιν της εξουσίας του

"Αν προχωρήσει η κυβέρνηση μονομερώς στην συμφωνία με την Εκκλησία, εγώ θα εισηγηθώ στην ιεραρχία να κηρύξει την Εκκλησία υπό διωγμό από την ελληνική κυβέρνηση", ανέφερε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος παράλληλα τόνισε ότι "ο Ιερώνυμος δεν μπορεί να εκφράζει μόνος του την εκκλησία" και " έπραξε καθ' υπέρβασιν της εξουσίας του".

Ιερώνυμος: Η περιουσία μας δεν ανήκει στο κράτος, δεν πωλείται, δεν υποθηκεύεται

«Η περιουσία δεν ανήκει στο κράτος και εμείς θα τη διαχειριστούμε», επισήμανε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος από τον Βόλο όπου βρέθηκε για να κηρύξει την έναρξη των εργασιών της 1ης Πανθεσσαλικής Ιερατικής Σύναξης.

Ιερώνυμος: Η περιουσία είναι δική μας, δεν ανήκει στο Κράτος, δεν πωλείται

«Υπάρχουν πολλοί σ' αυτόν τον τόπο που κινούνται επιπόλαια»

«Βολές» εξαπέλυσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος από τον Βόλο όπου βρέθηκε για να κηρύξει την έναρξη των εργασιών της 1ης Πανθεσσαλικής Ιερατικής Σύναξης.

Ιερώνυμος: Η ανθρωπιά στην Ευρώπη έχει αρχίσει να πεθαίνει

«Ο τόπος θαυματούργησε, όταν ήμασταν ενωμένοι και πολεμούσαμε.Tαλαιπωρήθηκε και καταστράφηκε, όταν αφήσαμε τους ξένους να κάνουν αυτοί κουμάντο στον τόπο μας», υπογράμμισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος από τον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης όπου χοροστάτησε στην πολυαρχιερατική θεία λειτουργία.
 

Subscribe to Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος